Wcom · Publicerad 31 aug 2021

OM TJÄNSTEN:
Vi söker nu en erfaren 2nd/3rd line support-tekniker med brinnande intresse för nya tekniker. Som 2nd/3rd line tekniker kommer du arbeta brett med felsökning av hårdvara, mjukvara, nätverk, administrativa system och servers. Du kommer vara delaktig från uppstart till uppföljning av kundärenden, analys och implementering av lösningar. I dessa uppdrag kommer du även få möjligheten att arbeta med diverse projekt som är baserade på dina intressen.

VI SÖKER DIG SOM:
Har en bakgrund inom nätverk och serverlösningar och besitter ett stort intresse för nya tekniker och lösningar. För att vara aktuell för våra kommande 2nd/3rd line support-uppdrag bör du ha med dig följande kunskap och erfarenhet
 • Några års erfarenhet av arbete i en supportfunktion
 • Mycket goda kunskaper av alla Microsofts Operativsystem och plattformar
 • Erfarenhet av cloudmiljö (azure)
 • Erfarenhet av Powershell eller motsvarande
 • Kunskaper i att konfigurera Ciscoutrustning
 • Goda kunskaper i svenska samt engelska i både tal och skrift
Formell utbildning är inte ett krav, utan erfarenhet och ett gediget intresse inom IT och teknik är uppskattat. Som person ser vi att du tycker om att jobba kundnära och är självständig och strukturerad i ditt arbetssätt. Du identifierar problematiken och förbättringsområden i dina kundärenden och de interna processerna och är intuitiv i din lösningsförmåga.

OM KUNDFÖRETAGET:
Wcoms styrka är allt från strategisk rådgivning, projektledning, utveckling och konsulttjänster till mindre anpassningar eller komplett skräddarsydda lösningar. Wcom tillhandahåller sina kunder med målfokuserade, nyfikna, nytänkande och erfarna konsulter. Wcom utmärker sig från andra leverantörer genom att de "är" hela eller delar av IT-avdelningen och jobbar enbart med långsiktiga samarbeten och har djup verksamhetskunskap. Vidare arbetar de inte som uthyrda resurskonsulter utan utgår oftast från kontoret i Göteborg där man jobbar i team mot kund i en optimal miljö.

OM ANSTÄLLNINGEN:
Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer att vara anställd av Friday. Ambitionen på sikt är att du blir rekryterad till vår kund.

ÖVRIG INFO:
 • Omfattning: Heltid, dagtid
 • Placering: Göteborg
 • Start: Enligt överenskommelse
 • Kontaktperson: Rebecka Forsman
 • Lön: Fast månadslön
Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

OM FRIDAY:
Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag!

Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik.

Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday - everyday”, hur låter det?
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
30 okt 2021
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT

Inga fler liknande jobb tillgängliga