Wise Professianals AB · Publicerad 26 nov 2021

Detta är ett konsultuppdrag på heltid via Wise Professionals med start så snart som möjligt. Uppdraget beräknas att pågå i 6 med eventuell förlängning.

Din roll på Novacura

Som Global Talent Acquisition Specialist har du ansvar för att finna och rekrytera kompetenta och drivna medarbetare till Novacura för att möta företagets mål inom tillväxt och framtida kompetensbehov. Genom att etablera strategier och processer för rekrytering och kompetensförsörjning säkerställer Global Talent Acquisition Specialist att Novacura är förstahandsvalet av arbetsgivare för kandidater.

Exempel på arbetsuppgifter:
  • Finna kvalificerade kandidater för lediga tjänster.
  • Arbeta med strategier och processer för rekrytering på global nivå
  • Nätverka och skapa talangpool för framtida rekryteringsbehov.
  • Utveckla och kommunicera det interna och externa arbetsgivarvarumärket, tillsammans med marknadsavdelningen.
  • Arbeta med traineeprogram och universitetssamarbeten för att säkerställa rekrytering av nyutexaminerade.
  • Utveckla och genomföra urvalsprocesser, som intervjuer och tester.
  • Ansvara för rekryteringssystemet
  • Arbeta som en aktiv affärspartner till företagets chefer inom rekrytering, kompetensutveckling och framtida kompetensbehov och planer.
  • Arbeta med medarbetarengagemang och återväxt.
Vem är du?

Vi söker dig som har en god kommunikationsförmåga på svenska såväl som engelska och kan lätt etablera goda relationer med nya människor. Som Global Talent Acquisition Specialist har du en förmåga att se till att framtida affärsbehov tillgodoses genom framgångsrika rekryteringar och kompetensförsörjning. Vi ser gärna att du har en utbildning inom Human Resources eller motsvarande. Vi ser att du har tidigare erfarenhet från liknande roll i ett internationellt företag. Vidare har du även arbetat med Employer Branding på en strategisk och operativ nivå.

Om Novacura

Vi på Novacura är experter inom affärssystem och processutveckling. Vi kan verkligheten i många branscher och vi utvecklar lösningar som är enkla att anpassa till varje kunds unika krav. Vill du läsa mer om företaget kan du göra det här.

När du blir en av oss

Som konsult hos Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal - inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Wise Professionals är rekryteringsbyrån som designar, utvecklar och erbjuder hållbara rekryteringslösningar tillsammans med kunder och kandidater som ställer höga krav. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Vi är en del av Wise Group, noterat på Nasdaq Stockholm Small Cap och finns idag med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö/Öresund.

Vi präglas av att vara en tillväxtorganisation - vår kultur andas nyfikenhet samt att vi är modiga och professionella i allt vi gör. Hos oss får du vara del av att ständigt utveckla både dig själv och dina kunder.

Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering som metod i våra kunduppdrag liksom i vår egen rekrytering. Det gör vi i vår strävan efter en mer potentialbaserad kompetensförsörjning. Vi ser därför gärna sökanden med olika bakgrunder och erfarenheter, eftersom vi vet att en bredare mångfald i bakgrund, erfarenhet och synsätt berikar var och en av oss och gör oss bättre och smartare som organisation med ledstjärnorna nyfiken - modig - proffsig.

Nyfiken på att veta mer?

Du får gärna kontakta oss om du har frågor om rollen eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är rekryteringskoordinator Rebecca Jonsson på rebecca.jonsson@wise.se eller konsultchef Anette Hartlin på anette.hartlin@wise.se

Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering som metod. Det gör vi i vår strävan efter en mer potentialbaserad matchning. Vi ser därför gärna sökanden med olika bakgrunder och erfarenheter, eftersom vi vet att en bredare mångfald i bakgrund, erfarenhet och synsätt berikar var och en av oss och gör oss bättre och smartare som organisation.

Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Rollen kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan.

Vi ser fram emot att höra från dig!
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
26 dec 2021
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
HR & Personal

Inga fler liknande jobb tillgängliga