Wise Professianals AB · Publicerad 30 dec 2020

Inte bara en utan två av de vassaste rekryterarna som vill vara en viktig del i att bygga upp en ny inhouseavdelning hos en av Västsveriges största arbetsgivare där det skall rekryteras upp till 200 nya medarbetare (till att börja med). Uppdraget är planerat att starta så snart som möjligt och beräknas att pågå i minst 1 år. Detta är ett konsultuppdrag via Wise Professionals och är en heltidstjänst.

Om rollen

Du kommer att ansvara för all rekrytering samt utveckling och optimering av rekryteringsprocessen samt dess metoder och verktyg. Du kommer att rekrytera bluecollar till vår kunds interna avdelningar och vara navet för att vår kunds verksamhet kommer att kunna bedrivas. Du kommer att arbeta i en bransch som just nu är i förändring och som karaktäriseras av entreprenörskap och stort engagemang. Du kommer till en organisation i ständigt lärande.

Rollen innebär att självständigt genomföra och ansvara för hela rekryteringsprocesser; från urval, gruppintervjuer till presentation av kandidater. I rollen ingår att bedriva ett proaktivt arbete med relevanta kandidater. För att klara utmaningarna behöver du vara driven och lösnings- och resultatorienterad.

Personliga egenskaper

För att trivas i den här rollen behöver du vara positiv och resultatorienterad, ha en hög ambitionsnivå och en vilja att fortsätta utvecklas. Du drivs av att hitta lösningar på problem och trivs i en verksamhet som ständigt förändras. Som person är du självständig, noggrann och strukturerad i ditt arbetssätt och gillar att arbeta i team.

Självständighet är ett nyckelord och samtidigt som det är av yttersta vikt att vara kommunikativ, pedagogisk och arbeta rådgivande. Du bör vara van att ha många kontaktytor och måste inspireras av den delen av jobbet. Du har förmåga att prioritera, arbeta proaktivt och kan balansera mellan struktur och entreprenörskap. Hög integritet och professionalism är en självklarhet i rollen.

Kompetenskrav

Vi söker dig som har arbetat inom bemanningsbranschen och är van att hantera volymrekryteringar av bluecollar i några år och självständigt drivit processer. Du tycker om att projektleda ditt eget arbete och har en god social förmåga. Du kommer att tillhöra en stor organisation och för att trivas behöver du tycka om en föränderlig miljö.

Du är flexibel, lyhörd och har ett strukturerat arbetssätt. Din förmåga att analysera, lyfta fram relevant information och att hantera många processer parallellt ser vi som viktiga i rollen. Som person är du förtroendeingivande och relationsbyggande samt att du har stor ansvarskänsla och integritet. Du är kommunikativ på svenska och engelska, såväl muntligt som skriftligt. Du har god administrativ vana.

När du blir en av oss

Som konsult hos Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal - inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Wise Professionals är rekryteringsbyrån som designar, utvecklar och erbjuder hållbara rekryteringslösningar tillsammans med kunder och kandidater som ställer höga krav. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Vi är en del av Wise Group, noterat på Nasdaq Stockholm Small Cap och finns idag med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö/Öresund.

Vi präglas av att vara en tillväxtorganisation - vår kultur andas nyfikenhet samt att vi är modiga och professionella i allt vi gör. Hos oss får du vara del av att ständigt utveckla både dig själv och dina kunder.

Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering som metod i våra kunduppdrag liksom i vår egen rekrytering. Det gör vi i vår strävan efter en mer potentialbaserad kompetensförsörjning. Vi ser därför gärna sökanden med olika bakgrunder och erfarenheter, eftersom vi vet att en bredare mångfald i bakgrund, erfarenhet och synsätt berikar var och en av oss och gör oss bättre och smartare som organisation med ledstjärnorna nyfiken - modig - proffsig.

Om du vill veta mer

Du får gärna kontakta mig om du har frågor om uppdraget eller undrar hur processen ser ut framöver. Du når mig på (anette.hartlin@wise.se 073-5216504).

Jag går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Uppdragen kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
22 jan 2021
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
HR & Personal

Inga fler liknande jobb tillgängliga