Wise Professionals AB · Publicerad 21 sept

Vår konsultverksamhet växer inom ekonomiområdet, därför letar vi nu på kundsräkning efter en erfaren Project Controller. Vår kund är verksam inom fordonsindustrin och detta är ett konsultuppdrag via EQonomy/Wise Professionals. Uppdraget är på heltid med start omgående och sträcker sig till slutet på januari med chans till eventuell förlängning.

Ditt uppdrag

Det vi söker efter är en Project Controller som kommer ansvara för samtliga projekts ekonomiska budget, forcast och uppföljning. Det kommer vara en ansvarsfull roll där du fungerar som business parter till projektledare och andra beslutsfattare, vilket ställer krav på din förmåga att utmana, ifrågasätta och skapa förtroende för att driva projekten framåt.

Att arbeta som Project Controller kommer innebära att du skapar och följer upp kostnader och lönsamhet i projekt. Det är en varierande roll och några exempel på arbetsuppgifter är:
  • Prognostisera cash flow
  • Göra analyser av utfall och jämföra med budget/prognos
  • Säkerhetsställa att åtgärder vidtas
  • Projektredovisning och bokslutsarbete
Du rapporterar direkt till CFO.

Din bakgrund

Ifall du är utbildad civilekonom samt har minst 3-5 års erfarenhet av att arbeta som Project Controller kan du vara den vi söker. Om du har arbetat inom industri tidigare, gärna inom Automotive, är det meriterande. Eftersom du snabbt behöver komma in i rollen så är tidigare erfarenhet av SAP ett krav, likaså goda kunskaper i Excel.

För att lyckas som Project Controller har du en stark analytisk förmåga samt är van att snabbt sätta dig in i nya verksamheter och arbetsuppgifter. Du trivs i en föränderlig miljö, där du arbetar nära verksamheten och snabbt kan fatta beslut. Som person är du kommunikativ och duktig på att samarbeta även om du kommer att arbeta mycket självständigt. Du är dessutom mycket noggrann och strukturerad i ditt arbete samt är van att arbeta mot deadlines. Du bör tala och skriva engelska obehindrat.

När du blir en av oss

Som konsult hos EQonomy/Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal - inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos EQonomy/Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Vi på EQonomy är rekryteringsspecialister inom ekonomi och finans. Vi arbetar på uppdrag av några av Sveriges starkaste varumärken och månar om att vara en relevant arbetsgivare för dig som söker nya utmaningar inom ekonomiområdet. Idag finns vi i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Malmö och är ett affärsområde inom Wise Professionals - rekryteringsbyrån som designar, utvecklar och erbjuder rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav.

Om du vill veta mer

Hoppas du tycker att tjänsten låter spännande! Ifall du känner igen dig i beskrivningen, tveka inte med att skicka in din ansökan! Vi går igenom ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Du får gärna kontakta Alexandra Cederqvist, Konsultchef EQonomy, på Alexandra.Cederqvist@wise.se eller 0735-21 65 60 om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver.

Vi ser fram emot att höra från dig!
+ Läs mer om jobbet

Inga fler liknande jobb tillgängliga