Wise Professionals AB · Publicerad 17 sept

Vi på EQonomy är rekryteringsspecialister inom ekonomi och finans. Vi arbetar på uppdrag av några av Sveriges starkaste varumärken och månar om att vara en relevant arbetsgivare för dig som söker nya utmaningar inom ekonomiområdet.

Vår konsultverksamhet växer inom ekonomiområdet och våra kunder har just nu ett ökat behov av ekonomiassistenter. Därför vill jag träffa dig som arbetar som ekonomiassistent och som är intresserad av att arbeta som konsult i Göteborgsregionen. Mitt namn är Stina Scheller och jag arbetar som Kandidatansvarig i Göteborg. För oss på EQonomy är det väldigt viktigt att din kompetens och person passar med företagets behov och kultur.

Ditt uppdrag

Just nu önskar jag träffa dig som vill arbeta administrativt, gärna med kund- och leverantörsreskontra, fakturahantering, avstämningar och löpande bokföring. Du kommer arbeta mycket i Excel och du kan komma att arbeta med flera olika affärssystem.

Att arbeta som konsult är utvecklade och givande eftersom du får möjlighet att bygga på ditt CV hos nya uppdragsgivare. För att trivas i rollen krävs det att du är relationsskapande och har ett öppet sinne. Ute på uppdrag förväntas du att bidra med kompetens, effektivitet och erfarenhet.

Din bakgrund

För rollen som ekonomiassistent söker vi dig som har gymnasie- eller högskoleutbildning inom ekonomi och det är positivt att du har några års erfarenhet av ett liknade arbete. Om du har erfarenhet av att jobba nära inköp med t ex faktura/ordermatchning så ser vi det som meriterande.

Du måste ha lätt att sätta dig in i nya system och snabbt komma in i en organisation och dess kultur. Det är även önskvärt att du har erfarenhet från ett eller flera ekonomisystem. Jag tror också att du har en vilja att ta egna initiativ och rollen ställer höga krav på din flexibilitet.

Brukar du hjälpa till där det behövs och är mån om att alltid leverera hög kvalitet? Om du känner igen dig i beskrivningen ovan och dessutom ofta beskrivs som ansvarsfull, så ser jag fram emot att träffa dig.

När du blir en av oss

Som tidigare nämnt månar vi om att vara en relevant arbetsgivare och det är viktigt för oss att du känner dig trygg i din anställning. Därför erbjuds du som konsult hos EQonomy en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos EQonomy ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Idag finns EQonomy i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Malmö och är ett affärsområde inom Wise Professionals - rekryteringsbyrån som designar, utvecklar och erbjuder rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav.

Om du vill veta mer

Du läster fortfarande, så jag tror att du är nyfiken på vad vi har att erbjuda dig. Det här är en allmän annons för att du ska kunna bli en del av vårt nätverk och få kontakt med nya uppdragsgivare. För visst låter rollen som konsult intressant? Tänkte du spontant ja på den frågan är du är välkommen att skicka in din ansökan via denna annons.

Har du några andra frågor om oss, konsultrollen eller hur vi arbetar? Kontakta gärna mig på Stina.Scheller@wise.se eller 076 - 000 18 52.

Ser fram emot att höra från dig!
+ Läs mer om jobbet