WorkWeb · Publicerad 14 jan 2020

Om tjänsten
Vi söker nu en driven arbetsledare med högskoleutbildning inom mark och anläggning till GVAB i Göteborg. Du kommer vara ansvarig för projekt inom mark och anläggning. Projekten kommer vara av varierad art men kan t.ex. vara schaktarbeten och anläggning av lekplatser. Tjänsten innebär att du kommer vara ansvarig för projekten och arbetsleda anläggare i deras dagliga arbete. Du kommer även sköta fakturahantering, tidrapportering samt kostnadsstyrning.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom WorkWeb men du kommer anställas direkt hos GVAB.

Om dig
I rollen som arbetsledare krävs det att du har erfarenhet inom mark- och anläggning samt några års erfarenhet från rollen som arbetsledare. Det är även krav på högskoleutbildning som går i linje med arbetsrollen samt om du har erfarenhet från kalkylarbete.

Som person vill vi att du är strukturerad och innehar förmågan att motivera personalen samt att du kan arbeta under stress. Vi ser även att du är ansvarstagande samt har en god förmåga att organisera och planera ditt arbete. Flytande svenska i tal och skrift samt B-körkort är ett krav.

Om GVAB
Göteborgs Väg & Anläggningsbyrå AB (GVAB) är ett väletablerat entreprenörsföretag med mångårig erfarenhet inom mark och anläggning. De jobbar med mark - och anläggningsarbeten samt trädgårdsskötsel men har även projekt inom andra områden. Hos GVAB kommer du att få jobba i ett företag som är i en expansiv fas och som kantas av korta beslutsvägar. Goda utvecklingsmöjligheter utlovas. GVAB sitter i fina lokaler på Hisingen i Göteborg

Om WorkWeb
WorkWeb är ett Search & Headhuntingbolag och vi är specialister på att identifiera & rekrytera de bäst lämpade kandidaterna till attraktiva bolag.

Intervjuer sker löpande, välkommen med din ansökan idag!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
WorkWeb är ett Search & Headhuntingbolag och vi är specialister på att identifiera & rekrytera de bäst lämpade kandidaterna till attraktiva bolag.
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga