WorkWeb · Publicerad 19 juni 2020

För kunds räkning söker vi en självgående mätningstekniker som ska jobba med Trafikverkets spännande jätteprojekt Västlänken i Göteborg.

Om tjänsten
Kunden är ett växande konsultbolag inom samhällsbyggnad med kompetenta, seniora och erfarna konsulter som idag jobbar med en god variation av projekt inom främst infrastruktur.

Företaget består idag av drygt 10 erfarna konsulter med en tydlig tillväxtplan under kommande år. Just nu expanderar företaget och har ett stort behov att utöka personalstyrkan i Göteborg, där du har möjlighet att vara med i ett av Sveriges största infrastrukturprojekt - Västlänken. Du kommer att jobba på projektet initialt i två år - med goda möjligheter till förlängning.

Huvudsaklig arbetsuppgifter
Som mättekniker kan du förvänta dig en spännande mix av både arbetsuppgifter och projekt. Mer specifikt så är du den som både planerar och driver mätningsarbeten i projektet, har koll på att ritningar och mätdata sköts på rätt sätt och ser till att toleranser och krav efterhålls.

Din profil

Byggteknisk utbildning med påbyggnad inom mätteknik, alternativt motsvarande kunskap med erfarenhet från utsättning/mätning inom infrastruktur-, mark-, väg- och anläggningsprojekt. Det är meriterande om du har arbetat med 3D-projektering, Autocad, Geo och maskinstyrning. Kunskap och erfarenhet av mängdreglering är starkt meriterande.

God datavana och flytande svenska i tal och skrift är krav.

Om WorkWeb

WorkWeb är specialister på att identifiera & rekrytera de bäst lämpade kandidaterna till attraktiva bolag.

Övrig information Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid
  • Omfattning: Heltid
  • Placering: Göteborg Stad
  • Rekryteringsprocessen hanteras av WorkWeb och företagets önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av WorkWeb.
Intervjuer sker löpande, välkommen med din ansökan idag!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Vi är specialister på att identifiera & rekrytera de bäst lämpade kandidaterna till attraktiva bolag.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
8 aug 2020
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Underkategori
Byggingenjör
Visa var

Inga fler liknande jobb tillgängliga