eConnectivity AB · Publicerad 8 okt

Vill du jobba med Employer Branding och har erfarenhet av IT och rekrytering?

eConnetivity söker dig som brinner för Rekrytering och Employer Branding. Du erbjuds en expansiv resa, i ett entreprenörsbolag med en plats i ledningsgruppen.

Du kommer ansvara för rekrytering och Employer Branding med fokus på rekrytering till eConnectivitys konsultorganisation. Du arbetar med att utveckla och aktivt marknadsföra eConnectivity som arbetsgivare genom nätverkande, event och media. Rollen är strategiskt viktig med stor möjlighet att påverka och bidra till resultat. Du har det operativa och strategiskt ansvaret för företagets kompetensförsörjning.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:
  • Rekrytering
  • Employer branding
  • Bygga nätverk
  • Driva och utveckla HR arbetet
Ett krav är att du har ett intresse för IT och erfarenhet av rekrytering. Har du arbetat framgångsrikt i liknande roll på annat IT bolag är det meriterande. Vi ser gärna att du har en eftergymnasial utbildning.

Du har ett driv och trivs på ett bolag med entreprenörsanda där du får påverka

Egenskaper som beskriver dig är öppen, positiv med mycket energi! Självklart är du nyfiken på människor och vill jobba i en socialt utåtriktad miljö med många kontaktytor och stort nätverk. Det är viktigt att du har ett starkt driv och motiveras av att skapa och bygga upp en verksamhet. Du trivs med en entreprenörsanda och vill vara med och påverka. Det finns stora utvecklingsmöjligheter då bolaget står inför en kraftig tillväxt.

Stort fokus på hälsa och välmående för att skapa en balans i livet

Det ska vara roligt och utvecklande att jobba hos eConnectivity. Genom att jobba med mentorskap och coaching i kombination med att ligga i framkant med den nyaste tekniken och IT utveckling blir eConnecitivty ett mycket attraktivt bolag. Med fantastiska lokaler mitt i centrala Göteborg och förmåner som frukost varje dag, AW på fredagar och tillgång till privat gym kommer du att trivas.

Hur du söker tjänsten

eConnectivity har gett Jerrie förtroendet i denna rekryteringsprocess och har du frågor om tjänsten eller bolaget är du varmt välkommen att kontakta Frida Dire 0703-00 10 16 eller frida.dire@jerrie.se Du söker tjänsten via jerrie.se med CV och personligt brev. Sista ansökningsdagen är den 5 november. Urval sker löpande.

Bolaget

eConnectivity grundades 2017 för att tillgodose behovet av tjänster av högre kvalitet inom Enterprise Mobility. Genom vår djupa ämneskunskap och breda erfarenhet av affärsprocesser erbjuder eConnectivity unika tjänster och lösningar för att skräddarsydda affärsbehoven för varje enskild kund. Exempel på tjänster inkluderar SAP-mobilitet, projektledning, företags-apputveckling, mobilitetsaffärsanalys, digitalt underhåll och strategi. Det är ett snabbt växande bolag och planen är att inom 5 år vara 200 konsulter.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
5 nov
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
HR & Personal
Underkategori
Rekrytering

Inga fler liknande jobb tillgängliga