mshop · Publicerad 14 jan 2021

Mshop - Ledig tjänst i Göteborg Mshop söker kundtjänstmedarbetare på deltid till vår Danska hemsida Söker du ett spännande, roligt och utmanande arbete? Är du driven, självständig och brinner för kundservice? Då kan vi på Mshop ha jobbet för dig! Vi söker just nu en serviceinriktad, snabblärd och självständig medarbetar till vårt kundtjänstteam I Göteborg.

Du bör ha skinn på näsan, ett sinne för detaljer och ett brinnande intresse för utveckling. För oss är kundservice och kundupplevelsen A och O - därför lägger vi stor vikt vid att alla i personalen är serviceinriktade, kunniga och öppna för alla typer av härliga människor. Mshop är ledande på marknaden för sexleksaker i Sverige och har över en miljon nöjda kunder. Vi är inte den typiska sexleksaksbutiken, istället är vi moderna, öppensinnade och lägger stor vikt vid kunskap. I vår organisation jobbar vi med tät kommunikation och det finns goda chanser till avancemang inom företaget om man visar framfötterna.

Beskrivning av tjänsten I dina arbetsuppgifter ingår produktkunskap och rådgivning kring produkter i vårt sortiment. Du kommer arbeta aktivt med kundkontakt över telefon och via mejl. Ditt ansvar är att sköta kommunikation med kunder via vår kundtjänst, hantera beställningar, reklamationer och se till att våra kunder får ett gott bemötande. Du kommer arbeta I flera system, och får självfallet upplärning I dessa. Vi söker: Dig som brinner för service, älskar kundkontakt och är en given lagspelare.

Är du kommunikativ, driven och med en vilja att utvecklas? Då kan du vara rätt person för vårt kundserviceteam. Du som söker får gärna ha tidigare erfarenhet av kundservicearbete. Det är meriterande ifall du jobbat inom sexleksaks-branschen, men vi lägger störst vikt vid att hitta någon som passar in i vårt team. Du har goda datorkunskaper samt kan kommunicera både i tal och skrift på danska och engelska. Du brinner för service och att hjälpa kunder. Du som person har en positiv attityd som du gärna för över till kunder och medarbetare.

Vi ser gärna att du är stresstålig, engagerad och kan ta egna initiativ. Vi strävar ständigt efter att utvecklas och är väldigt måna om våra kunder och att de ska få den bästa servicen. Därför lägger vi stor vikt vid att du är serviceinriktad och har en vilja att lära dig allt om vår bransch.

Vi ser gärna att du har följande: - Har tidigare erfarenhet av service och kundtjänstarbete
  • Har goda datorkunskaper
  • Behärskar danska och engelska I tal och skrift, meriterande om du har språkkunnighet inom andra nordiska språk
. - Brinner för kundkontakt och service -

Är en kreativ problemlösare Vi erbjuder: -

Ett deltidsjobb för eftermiddagar/kvällar och helger -

Ett spännande och utmanande arbete

- Generöst bonussystem

- Möjligheter att växa inom företaget Anställningsvillkor Titel: kundjtänstmedarbetare Anställningstyp: Behovs/Timanställning Anställningstid: Deltid Löneform: Fast, samt bonus Start: Snarast/enligt överenskommelse
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
12 feb 2021
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning

Inga fler liknande jobb tillgängliga