Ahsell · Publicerad 30 sept 2021

Ahlsell Visby söker en Lageransvarig som även agerar ställföreträdande Butikschef

Ahlsell Visby växer och vi söker dig som har erfarenhet inom försäljning. Rollen innebär ansvar för godsmottagningen med ett teamledande ansvar för två medarbetare. Du är även ställföreträdande Butikschef då ordinarie inte är på plats.
Våra kunder är proffs som bygger, installerar, reparerar och underhåller. Tillsammans med dem löser du dagliga utmaningar. Vår uppgift är att göra deras vardag enklare. Och vår kunskap gör det enklare att bygga ett bättre samhälle. Varmt välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Här erbjuds du en möjlighet att vara med att utveckla det lokala affärsmannaskapet, optimera produktplaceringen samt bidra till att vår butik, med tillhörande utegård, fortsätter att leverera vårt kundlöfte - att göra det enklare att vara proffs. Vi är i en expansiv fas och behöver din erfarenhet av att upprätthålla en god struktur och bra logistik för att ge våra kunder den bästa upplevelsen av Ahlsell.

Dina framtida arbetsuppgifter

Primärt så är du lageransvarig i butiken och har teamledande ansvar för två medarbetare.
Rollen innefattar arbetsuppgifter som:
  • In och utleveranser av gods, uppackning, inventering, reklamationer och returer
  • Transportfrågor gällande t ex lokal kontakt med speditörer
  • Ansvar att säkerställa en yteffektivitet på gården där var sak har sin plats
  • Kontakt med inne- och utesälj
Vidare så har du ett ställföreträdande butikschefsansvar som innefattar att du:
  • hjälper till och stöttar butikschef och övriga kollegor med planering och genomförande av lokala marknadsföringsaktiviteter och lokala säljaktiviteter.
  • leder och fördelar det dagliga arbetet tillsammans med Butikschefen och ser till att lager och butiken är bemannad för såväl ordinarie drift som särskilda insatser. Detta gäller särskilt i Butikschefens frånvaro.
  • utvecklar butikens sortiment i nära samarbete med Butikschef för att motsvara kundernas krav samt att skapa merförsäljning i vardagen.
  • är delaktig i att alltid säkerställa att butiken är säljklar, vilket innebär att det är ordning och reda, att varor finns på säljplatserna, att varorna är rätt exponerade och att tydlig information finns.
  • bidrar aktivt i förbättrings- och miljöarbetet genom att leda personalen enligt uppsatta rutinbeskrivningar, policy för arbetsmiljöarbetet och andra policys.
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

I din roll så rapporterar till Butikschefen och har teamledande ansvar för två medarbetare på godsmottagningen.

VEM ÄR DU?

För att vara framgångsrik i den här rollen så är det viktigt att du är en strukturerad och ordningsam person. Du är duktig på service, gillar försäljning och tar ansvar och egna initiativ. Du är en social och utåtriktad person som jobbar bra i team. Har du ledarerfarenhet sedan tidigare så är detta starkt meriterande. Då det är viktigt att skapa säljtryck i butiken så ser vi gärna att du har ett öga för säljande exponeringar samt har ett sinne att hålla en god struktur på lager och godsmottagning.
Vi ser att du har gymnasieutbildning samt talar och skriver svenska flytande.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen är det vi på TNG Tech som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
TNG Tech: Specialister på fördomsfri och vetenskaplig teknikrekrytering TNG Tech är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på vetenskaplig och fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar och vår rekrytering sker fördomsfritt med grund i fakta, vetenskap och metod i fokus. Vi ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester, Talent Quality Score Cards och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Vi rekryterar ingenjörer och tekniker eller hyr ut konsulter inom tre områden - Engineering, Production och Supply Chain Management. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: (länk till Youtube) https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG Tech, är en del av TNG Group AB, och arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/tech-ingenjor-teknik Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Läs mer om TNG Tech här: https://www.tng.se/tech
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga