Teamolmed AB · Publicerad 4 maj 2020

Vill du hjälpa människor till ett rörligare liv?

Vi söker nu en Leg. Ortopedingenjör till TeamOlmeds klinik i Visby som består av 5 medarbetare. Bemanningen kompletteras i dagsläget med några tillresta specialister från TeamOlmed i Uppsala. Kliniken bedriver även en mindre butiksverksamhet med försäljning av bland annat skor och inlägg. Verksamheten är placerad i Visby med natursköna omgivningar nära Södra Hällarna.

Dina arbetsuppgifter
Som Leg. Ortopedingenjör kommer din huvudsakliga arbetsuppgift vara att ta emot och hjälpa patienter med att förse dem med ortopedtekniska hjälpmedel. Du kommer att få arbeta varierat från ax till limpa med flera olika typer av ortopedtekniska hjälpmedel, bland annat skor, inlägg, ortoser och proteser. Vi arbetar löpande med att utveckla vår verksamhet, det kan vara allt från vårt sortiment till att förbättra våra processer, vilket du också kommer att vara delaktig i. Vi har avtal med Region Gotland och utvecklar verksamheten i nära samarbete med regionens övriga vårdpersonal. Du kommer att arbeta tillsammans med ett tight och trevligt gäng kollegor i en verksamhet med korta beslutsvägar, där du får möjlighet att forma din egen arbetsdag.

Bakgrund/Kvalifikationer
Vi söker dig som är utbildad Leg. Ortopedingenjör. Du har god datorvana och behärskar svenska flytande i tal och skrift. Det är meriterande om du har bred erfarenhet av att arbeta kliniskt som Leg. Ortopedingenjör. TeamOlmed har ett utvecklingsprogram för nyutexaminerade Ortopedingenjörer.

Som person ser vi gärna att du är kommunikativ, serviceinriktad och flexibel. Vi ser också gärna att du är självgående, kreativ och noggrann i ditt arbete. För att trivas hos TeamOlmed är det viktigt att du tycker om samarbete, variation, har ett intresse för digital teknik och gillar att arbeta i en miljö som är i ständig utveckling.

Vi erbjuder
Som Leg. Ortopedingenjör kommer du att arbeta i en värderingsstyrd verksamhet som kännetecknas av högt engagemang och fokus på att hjälpa människor genom att ge bästa möjliga service. Vi på TeamOlmed använder oss till stor del av digitala arbetssätt i vårt kliniska arbete och vi erbjuder kontinuerlig utbildning och personlig utveckling. Du kommer att ha ett omväxlande och meningsfullt arbete som Leg. Ortopedingenjör - i slutändan hjälper du människor till ett rörigare liv!


Anställningen
Heltid, tillsvidare. Det finns möjlighet att påbörja anställningen på deltid och på sikt gå upp till heltid. Tillträde omgående eller enligt överenskommelse. TeamOlmed har kollektivavtal.

Vi har möjlighet att erbjuda boende i nära anslutning till arbetsplatsen under en period.

För mer information om tjänsten vänligen kontakta Verksamhetschef Benny Östling 070-367 79 57, benny.ostling@teamolmed.se

Ansökan
Ansökan gör du genom att bifoga CV samt personligt brev till benny.ostling@teamolmed.se

Vi önskar din ansökan snarast, dock senast den 2020-06-15. Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Varmt välkommen med din ansökan!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
TeamOlmed är ett av Sveriges största ortopedtekniska företag med verksamhet i nio landsting och med över 350 anställda. Vi jobbar för att hjälpa fler människor till ett rörligare och bättre liv genom att tillverka, anpassa och förse patienter med ortopedtekniska hjälpmedel. Detta gör vi samtidigt som vi erbjuder en hög tillgänglighet, ett evidensbaserat arbetssätt och ett omsorgsfullt bemötande. TeamOlmed driver också butikskedjorna TeamOlmed Butik med inriktning mot egenvård. De stora produktgrupperna är skor, inlägg och enklare hjälpmedel. TeamOlmed ägs till 100% av Össur. Össur är ett isländskt företag med global verksamhet och är tillverkare av ortopedtekniska produkter.
+ Läs mer om företaget

Inga fler jobb från Teamolmed AB tillgängliga

Inga fler liknande jobb tillgängliga

Inga fler jobb i Gotland tillgängliga