Dataväxt AB · Publicerad 15 nov

Dataväxt AB har under de senaste åren vuxit kraftigt och söker nu förstärkning inom området affärsutveckling. Brinner du för jordbruket och älskar att förbereda och sammanställa material i skrift? Då finns en plats till dig i marknads- och affärsutvecklingsteamet på Dataväxt!

Du blir en del av ett glatt, härligt gäng med bra stämning och hög kompetens. Hos oss har du stora möjligheter att växa eftersom vi ständigt expanderar. Vi bryr oss om dig och din utveckling!

Arbetsbeskrivning affärsutvecklingsassistent

Marknads- och affärsutvecklingsavdelningen söker en självständig affärsutvecklingsassistent med hög arbetskapacitet. Som affärsutvecklingsassistent kommer du att få möjlighet att arbeta med varierande arbetsuppgifter under stort eget ansvar. Tempot är bitvis högt och du kommer att jobba i nära samarbete med affärsutvecklingschefen. Din strukturerade, noggranna och analytiska förmåga värdesätts högt.

Vårt team är litet och flexibelt och vi använder oss genomgående av agila arbetsmetoder. Du kommer att stötta teamet i strategisk affärsutveckling och struktureringsprocesser och det är viktigt att du kan arbeta med flera parallella frågor samtidigt.

Bland dina uppgifter ingår att vara ett administrativt stöd i verksamhetsplanering samt att löpande följa, analysera och utvärdera information. Din känsla för sekretess är en självklarhet.

Dataväxt är ett företag i kontinuerlig utveckling, tillväxt och förändring. Du bör ha relevant yrkeserfarenhet från liknande arbete, erfarenhet från tillväxtföretag och proaktivt struktureringsarbete är meriterande. Givetvis kommer du även att utbildas internt för att ta del av erfarenheten som finns inom företaget.

B-körkort och god förmåga att uttrycka dig i skrift, såväl på svenska som engelska, är ett krav.

Dataväxt brinner för jordbruksföretagandet och ligger ständigt i framkant med implementering av ny teknik. Ta chansen att hjälpa oss göra jordbruksföretagandet effektivare!

Klicka på Ansök nu för att ansöka! Eventuella frågor kring tjänsten besvaras av Peter Ryrvik, 070-513 36 07.

Vi vill ha din ansökan snarast, dock senaste den 7 januari 2018. Vi kommer utföra intervjuer löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Datavaxt AB ar ett oberoende teknik- och kunskapsbaserat precisionsodlingsforetag med rotterna i det svenska jordbruket. Foretaget startade 1996 med utveckling av programvaror for lantbruket som huvudverksamhet. Datavaxt bestar idag av 30 medarbetare och kontor i Skaraborg, Ostergotland och Skane, med verksamhet i bade Sverige och Norge. Datavaxt ar marknadsledande i Sverige inom hogteknologiska losningar for precisionsodling och marknadsfor bl.a. Trimble Agricultures markesoberoende GPS/GNSS-losningar samt programvaror for dokumentation och sparbarhet. Las mer om hela produktsortimentet pa datavaxt.se
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
7 jan
Ort
Grästorp
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1

Inga fler liknande jobb tillgängliga