Dataväxt AB · Publicerad 15 nov

Dataväxt AB har under de senaste åren vuxit kraftigt och söker nu förstärkning på utvecklingsavdelningen. Som systemutvecklare på Dataväxt kommer du ingå i ett erfaret team och vara delaktig i alla delar av utvecklingsarbetet, hela vägen från idé till färdig produkt.

Du blir en del av ett glatt, härligt gäng med bra stämning och hög kompetens. Hos oss har du stora möjligheter att växa eftersom vi ständigt expanderar. Vi bryr oss om dig och din utveckling!

Arbetsbeskrivning systemutvecklare
Utvecklingsavdelningen söker en driven systemutvecklare. Vi jobbar idag med teknik som .NET, C#, MSSQL, HTML5, Angular och Azure.

Vårt team är litet och flexibelt och finns med under alla delar av utvecklingsarbetet, från idé till färdig produkt. Vi använder oss genomgående av agila arbetsmetoder.

Vi söker dig med ett brinnande intresse för utveckling och ny teknik! Du har en relevant högskoleutbildning eller tidigare erfarenhet av webbutveckling. Givetvis kommer du även att utbildas internt för att ta del av erfarenheten som finns inom företaget. Vi vill att du kan jobba självständigt, men också i team och efter uppsatta tidsmål. B-körkort är ett krav.

Dataväxt brinner för jordbruksföretagandet och ligger ständigt i framkant med implementering av ny teknik. Ta chansen att hjälpa oss göra jordbruksföretagandet effektivare!

Klicka på Ansök nu för att söka! Eventuella frågor kring tjänsten besvaras av Viktor Ahlberg, 0514-650 200.

Sista ansökningsdag är den 7 januari 2018. Vi kommer utföra intervjuer löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Datavaxt AB ar ett oberoende teknik- och kunskapsbaserat precisionsodlingsforetag med rotterna i det svenska jordbruket. Foretaget startade 1996 med utveckling av programvaror for lantbruket som huvudverksamhet. Datavaxt bestar idag av 30 medarbetare och kontor i Skaraborg, Ostergotland och Skane, med verksamhet i bade Sverige och Norge. Datavaxt ar marknadsledande i Sverige inom hogteknologiska losningar for precisionsodling och marknadsfor bl.a. Trimble Agricultures markesoberoende GPS/GNSS-losningar samt programvaror for dokumentation och sparbarhet. Las mer om hela produktsortimentet pa datavaxt.se
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
7 jan
Ort
Grästorp
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Utvecklare

Inga fler liknande jobb tillgängliga