Dataväxt AB · Publicerad 7 sept 2020

Nu är det dags att prata jordbruk, matförsörjning och effektiva, digitala verktyg – vill du vara med och lösa framtidens utmaningar med oss? Vi har en snabbfotad organisation där du har lätt att fatta de beslut som tar dina produkter framåt.

Har du jobbat med projektledning och kan en del om mjukvaruutveckling? Har du lätt för att sätta dig in i kundernas perspektiv och omsätta deras behov till bärkraftiga lösningar? På Dataväxt står lantbrukarna i centrum. Du gör skillnad i deras vardag genom att utveckla smarta, digitala verktyg och bidrar samtidigt till ett resurseffektivt lantbruk som på ett hållbart sätt kan möta framtidens utmaningar.

Vi är det lilla företaget som gör stor skillnad. Sedan starten 1996 har vi lett digitaliseringen av vår bransch och genom egna innovationer och starka samarbeten satsar vi hårt för att fortsätta förbättra jordbrukets förutsättningar. Hos oss är du bryggan mellan affären, tekniken och kunderna och kommer att arbeta tätt tillsammans med övriga produktägare, utvecklingsavdelningen, marknadskommunikation, försäljningsavdelningen och supporten. Det är du som ser till att den färdiga produkten har det som krävs för att leverera på marknaden.

Din närmsta chef blir Annelie Wilhelmsson, vår erfarna och engagerade teamledare som alltid har gruppens bästa i fokus. Hon är ditt bästa bollplank och ni har ett nära samarbete där hon coachar och guidar dig så att både du och produkterna utvecklas. Tillsammans med dina fyra kollegor bildar ni en välkomponerad mix av starka individer som alla enas i kärleken till landsbygden.

Arbetsuppgifterna

Hos oss kommer du att vara bryggan mellan affären, tekniken och kunderna och arbeta tillsammans med alla delar av företaget för att utveckla din produkt. Du ansvarar kort och gott för funktion, kvalitet och utveckling av Dataväxts produkter och lösningar, då ingår att:
 • Skapa, underhålla och utveckla planen för affärsområdets lösningar och produkter
 • Bidra till den övergripande lösningen och utveckla produktportföljen för Dataväxt i samarbete med produktägare från andra affärsområden, marknadsavdelningen, försäljningsavdelningen och supportavdelningen.
 • Styr och stödja arbetet med lösningsarkitekter och utvecklingsavdelningen för att 1) säkerställa en hög kvalitet på specifikationer och lösningsdesign samt 2) att se till att enskilda utvecklingsinitiativ överensstämmer med den övergripande produktarkitekturen och strategin. 3) säkra enhetligt designspråk i samverkan med våra interaktionsdesigners.
 • Bidra till marknadsförings-, försäljnings- och kontohanteringsaktiviteter med information och material om aktuella lösningar och produkter
 • Ansvara för analysen, planeringen och uppskattningen av projekten i affärsområdet och stödja leveransen av projekt
 • Delta i pre-sales och kundvårdsaktiviteter
 • Bidra till planeringen och budgeteringen av affärsområdet
 • Ge organisationen information om ditt affärsområdes produkter och lösningar

Din kompetens
 • Omfattande erfarenhet av att utveckla mjukvara och av leveransprocesser för IT-tjänster
 • God förståelse för och erfarenhet av projektledning
 • Kan kommunicera och samverka med alla typer av människor
 • Analytiska färdigheter och affärsmässig skicklighet
 • Svenska och engelska i tal och skrift

Vår arbetsplats

Är du trött på att köa på perrongen, trängas på bussen eller stressa till förskolan? Hos oss finns inga hållplatser! I gengäld bjuder vi på en hemtrevlig arbetsplats med friska lunchpromenader och vyer över ett böljande odlingslandskap. Din nya arbetsplats finns mitt på landsbygden utanför Grästorp i Västergötland. Öppnar du ditt kontorsfönster kan du höra vinden susa, fåglarna sjunga och traktorerna brumma.

Vi tycker att våra kunder har världens viktigaste jobb – att odla mat. På Dataväxt jobbar vi tillsammans för att göra det enklare för dem att möta framtidens utmaningar. Sammanhållningen mellan våra 40 medarbetare är stark, vi har högt i tak och en uppskattad familjär känsla.

Arbetstid:
Heltid
Arbetsplats: Hedåkers Säteri 3, utanför Grästorp
Du börjar: Snarast

Vill du söka tjänsten?

Vi tillsätter tjänsten så snart vi hittat rätt person, så vänta inte för länge... Genom att klicka på knappen nedan kommer du vidare för att svara på frågor och dela med dig av ditt CV och personliga brev.

Har du några frågor?

Maila Annelie eller slå henne en signal på 0514-650 200 (vårt växelnummer)!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Datavaxt AB ar ett oberoende teknik- och kunskapsbaserat precisionsodlingsforetag med rotterna i det svenska jordbruket. Foretaget startade 1996 med utveckling av programvaror for lantbruket som huvudverksamhet. Datavaxt bestar idag av 30 medarbetare och kontor i Skaraborg, Ostergotland och Skane, med verksamhet i bade Sverige och Norge. Datavaxt ar marknadsledande i Sverige inom hogteknologiska losningar for precisionsodling och marknadsfor bl.a. Trimble Agricultures markesoberoende GPS/GNSS-losningar samt programvaror for dokumentation och sparbarhet. Las mer om hela produktsortimentet pa datavaxt.se
+ Läs mer om företaget

Inga fler jobb från Dataväxt AB tillgängliga

Inga fler liknande jobb tillgängliga