Gelia, Ahlsell · Publicerad 14 feb

Gelia, en del av Ahlsellgruppen söker en innesäljare där du som drivs av sälj och att ge service kommer till din rätt!

Gelia är marknadsledare och ett expansivt affärsområde inom Ahlsellgruppen. Verksamheten vänder sig mot fackhandeln inom Norden med el & vvs-produkter och här kommer du till din rätt som trivs med att ge service och sälja produkter med högsta kvalitet. Detta är ett föräldrarvikariat på minst 1 år och en möjlighet att utveckla och bygga kompetens inom en stor koncern som tar tillvara på sina medarbetare.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som innesäljare på Gelia ges du möjlighet att arbeta med omväxlande och spännande uppdrag i branschens ledande och mest framgångsrika bolag. Du kommer arbeta i ett nära samarbete tillsammans med dina kollegor som är ute på fältet under hela affärsprocessen och tillsammans kommer ni serva kunder med förstklassig service och rådgivning.

Gelia startades 1975 i Grästorp, Västergötland där vi fortfarande har vår bas. Sedan 1996 ingår vi i Ahlsellkoncernen och har sedan dess tagit stora marknadsandelar i Sverige och övriga norden. Vi tillsammans med Ahlsell erbjuder en anda som bygger på ett stort affärsmannaskap som kan beskrivas av värdeorden; ansvar, öppenhet och enkelhet. Är det här viktiga ledord för dig, då har du hittat rätt!

Dina framtida arbetsuppgifter

Huvudsakliga uppgifter:
  • Rådgivning
  • Försäljning och orderregistrering till kund
  • Ge våra kunder service avseende priser, leveranser, reklamationer etc
  • Ge våra kunder teknisk support kring våra produkter
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer vara en del av ett professionellt säljteam om ca 20 medarbetare där du tillsammans med dina kollegor ansvarar för försäljningen till våra kunder. Du rapporterar till Säljssupportchefen som sitter placerad i samma lokaler. Gelia och Ahlsell handlar om människor, människor som trivs i sin roll och vill göra det där lilla extra. Vi tror starkt att det är personalen som skapar vår framgång där den här rollen är precis lika viktig som alla andra, den inställningen är en självklarhet att ta med.

Tjänsten kommer vara på heltid med placering i Grästorp och arbetstiderna är förlagda på vardagar mellan 7.30-16.30.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som är ambitiös och positiv och som kan förstärka vårt innesäljteam på åtta personer. Vi ser att du har en säljvana med dig där stort fokus ligger på kundrelationen. Vidare är du resultatorienterad med bra koll på siffror och har en förmåga att strukturera och organisera ditt arbete både självständigt och i teamet.

Eftersom du kommer arbeta med mycket kundkontakt, även en del mot övriga Norden, behöver du hantera svenska och engelska väl i både tal och skrift.

VVS- eller elkunskap är meriterande och har du en bakgrund inom branschen eller ett gediget intresse så premieras även det.

Vi erbjuder ett vikariat på cirka 1 år som tillsätts omgående med placering i Grästorp, där hälften av vårt innesäljteam sitter inklusive chefen för säljsupport. Övriga sitter placerade i Växjö.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via email, vänligen sök via vårt ansökningsformulär. Du kan endast bifoga ditt CV, så skicka inget personligt brev då vi inte läser dem. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
TNG är den nya generationen bemannings- och rekryteringsföretag som rekryterar fördomsfritt. Med det menar vi att vi tänker och arbetar på nya sätt. Genom att se bortom fördomar kan vi hitta kandidater som andra inte ser - dessutom snabbare! Det gynnar våra kunder och jobbsökare samt bidrar till mångfald och en hållbar arbetsmarknad. Många av Sveriges mest attraktiva företag har upptäckt vårt synsätt och vi växer snabbt. I dagsläget har vi kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
20 feb
Ort
Alingsås
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Telefonförsäljare
Rekryteringen hanteras av
TNG