Plast Petter AB · Publicerad 18 nov 2021

Om rollen
Som innesäljare på Plast Petter AB har du en nyckelroll i att utveckla befintliga kunder, bygga relation, samt att stödja försäljningsprocessen genom offerter, orderläggning via mail och telefon. Du ansvarar för att skriva och förmedla offert för produkt och tjänster till kund. Vidare besvarar du samtal relaterat till försäljning och kundservice och du har en egen kundstock som du ansvarar för att utveckla. Du jobbar även med utgående telefon till befintliga kunder. Du kommer få delta på mässor och företagsevent.

Din erfarenhet
Vi söker dig som har någon form av erfarenhet av kundservice, gärna via telefon/mail i kundtjänst, men du kan även komma från detaljhandeln eller någon annan bransch som inneburit kundkontakt med hög servicegrad. De flesta kunder är svenska/nordiska bolag men kunderna finns även i Europa vilket betyder att du behöver tala och skriva engelska obehindrat.

Om dig
Du får energi av att bygga goda relationer och därigenom få riktigt nöjda kunder! Som person är du serviceinriktad, ambitiös, initiativtagande och påvisar ett eget driv i att vilja utvecklas i din yrkesroll. Du beskriver dig som nyfiken, utåtriktad och orädd för utmaningar med en utpräglad ansvarskänsla. Du har ett bra ordningssinne och vet vikten av att jobba strukturerat. Det är meriterade om du har ett tekniskt intresse då produkterna har en tekniks prägel.

Vad erbjuder vi dig
Du erbjuds en roll som du kan utvecklas inom och du får möjlighet att vara med och påverka. Under pandemin ställde Plast Petter om och tillverkade visir till vården. Det finns en utpräglad samanhållning och en härlig teamkänsla. Bolaget sätter stort värde på trivselaktiviteter för att bygga kultur och gemenskap. Bolaget fokuserar på hållbarhet och miljömedvetenhet.

Sök rollen
Du söker rollen via Jerrie.se med ett CV och ett personligt brev. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Frida Dire 0703 001016, frida.dire@jerrie.se

Sista ansökningsdagen är den 12 december men urval sker löpande och rollen kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Kontoret är ligger i Hova, men de är möjligt att utgå från Skövde, Mariestad, Örebro samt orter som Gullspång, Töreboda, Laxå och Tibro. Tjänsten är en tillsvidareanställning som omfattar heltid.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Plast Petter AB är en specialisttillverkare av produkter i mjukplast som omsätter drygt 40 MSEK och har ca 30 medarbetare. Den egna tillverkningen finns i Hova och med kontor i Hova och Göteborg. Erbjudandet består av specialtillverkning i mjukplast mot kundens önskemål och standardprodukter med möjlighet till profilering i eget tryckeri. Huvudsakliga marknadsområden är kontorsvaror, profilprodukter, skyltning och förpackning samt konceptutveckling och legotillverkning.

Varumärket PETTER® står för en mycket hög produktkvalitet, ett tekniskt kunnande i absolut framkant och en hög affärsetik i långsiktiga affärsrelationer. Vi har "kapacitet för det stora och blick för det lilla". Det innebär att vi både levererar volymprodukter till Nordens ledande kontorsgrossister och ger det lilla företaget maximalt utrymme för verklig specialdesign.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
12 dec 2021
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Innesäljare

Inga fler liknande jobb tillgängliga