Anticimex · Publicerad 20 sept

Arbetsbeskrivning

Vi söker en tekniker som med stort engagemang och ansvarstagande kan leverera våra tjänster på marknaden. Din uppgift blir att arbeta med tjänsten Anticimex Brandskydd mot våra kunder inom området systematiskt brandskyddsarbete. Tjänsten är placerad på vårt kontor i Halmstad/Varberg.

Ditt arbete består av att ge våra kunder stöd i alla delar av tjänsten från riskanalys till utbildning till framtagande av dokumentation. Du kommer även att arbeta med tillsyn/montering av brandskyddsutrustning.

Din profil

Som person är du engagerad, serviceinriktad, självgående och van att hålla deadlines. Förmåga att kunna prioritera och att arbeta planerat är viktiga egenskaper för den här tjänsten.

Det är viktigt att du på ett pedagogiskt sätt kan kommunicera med kunden både i tal och skrift. Vidare har du god vana av office-paketet och kunskaper i engelska. Du har körkort och bör vara utbildad brandman/SMO-utbildning enligt Räddningsverkets krav eller ha liknande erfarenhet.

Vad kan Anticimex erbjuda dig?
Vi erbjuder en stimulerande arbetsmiljö med goda möjligheter till personlig utveckling. Anticimex är en spännande blandning av ett entreprenörsföretag och en internationell koncern med mycket stor marknadspotential såväl inom konsument- som företagssektorn.

På Anticimex kontor i Halmstad/Varberg arbetar idag 50 personer i trivsamma lokaler.

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta vår samarbetspartner i denna rekrytering, Montico HR Partner AB, Ulf Kullman, 035-260 76 61.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Anticimex är det moderna serviceföretaget inom skadedjurskontroll, matsäkerhet, fuktkontroll, husbesiktningar och brandskydd. Genom förebyggande åtgärder, ny teknik och hållbara lösningar skapar vi hälsosamma miljöer för både företag och privatpersoner runt om i världen. Med ca 4 000 anställda i 17 länder, hade vi under 2015 en sammanlagd omsättning på ca 3,9 miljarder kronor.

Anticimex söker nu en Brandskyddstekniker

Montico är helhetsleverantör inom HR och erbjuder tjänster inom bemanning, rekrytering, utbildning, verksamhetsutveckling, stöd och matchning samt omställning. Med cirka 650 anställda finns vi idag på ett stort antal orter i södra och mellersta Sverige och vårt huvudkontor finns i Tranås. I Montico-koncernen ingår även Hammarö Svetsteknik AB och Montico Arbetsgivarringen AB.

Din ansökan lämnar du via länken nedan. Vi tar ej emot ansökningar via mail.

Sista ansökningsdatum är den 9 oktober, men då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt.

Välkommen med din ansökan.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
9 okt
Ort
Halmstad
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Rekryteringen hanteras av
Montico

Inga fler liknande jobb tillgängliga