Connected Wind Services · Publicerad 13 okt

Till kontoret i Falkenberg söker vi personer med en bakgrund som servicetekniker inom vindkraft. I takt med vår tillväxt vill vi stärka upp teamet med ytterligare en Serviceledare, samt en projektkoordinator. Med rätt kompetens, erfarenhet och en vilja att ha kundkontakt så kan vi erbjuda en varierande roll där du har stora möjligheter till inflytande. Vi är det mindre bolaget där varje person är viktig, men med en stark ägare bakom oss för att säkra långsiktig tillväxt.

Tjänsten och arbetsuppgifter

I tjänsten som Serviceledare får du utifrån din bakgrund och erfarenhet ansvar för våra team av servicetekniker. Har du inte redan erfarenhet av personalansvar men önskar växa in i rollen tror vi att det kan vara nästa steg för en person med rätt kompetens och intresse. Vi tror på att medarbetare kan utvecklas och att det stärker oss som bolag.

I dina arbetsuppgifter ingår att:
  • koordinera/leda serviceteknikernas arbete
  • planering av personal och prioritera bland åtgärder och uppdrag
  • kundkontakt och teknisk support
Som Projektkoordinator tror vi att du har en likartad bakgrund inom vår bransch. I rollen har du daglig kontakt både med våra servicetekniker och våra kunder. Kundkontakten är tät och du kommer också få ansvar för projekt t.ex. huvudkomponentbyten. Du tar hand om driften, övervakar våra system och agerar när något behöver åtgärdas.

Resor förekommer i tjänsten, men merparten av ditt arbete bedrivs med utgångspunkt från kontoret.

Vi erbjuder

Ett omväxlande och stimulerande arbete i ett mindre bolag i tillväxt.

Vi utvecklas kontinuerligt och önskar få in personer som vill utvecklas i samma takt. Vi har korta beslutsvägar och löser uppgiften tillsammans.

Vem söker vi?

Du har erfarenhet inom vindkraft och bör lockas av den lite mindre organisationen och dess möjligheter. Du motiveras av att ha en bred roll och att ta ett stort ansvar både individuellt och i grupp.

Våra krav
  • Bakgrund som servicetekniker inom vindkraft
  • Intresse av kundkontakt
  • Intresse av att leda och utveckla team (i rollen som Serviceledare)
  • Engelska och svenska i tal och skrift
  • B-körkort
Personliga egenskaper

Du är strukturerad och metodisk i genomförande av ditt arbete, men ska kunna hantera att det behövs omprioriteringar. Med din flexibilitet hanterar du problemlösning av olik art.

Du drivs av att arbeta tillsammans med andra personer, såväl kunder som medarbetare. Du är tydlig och kommunikativ. Du har intresse för teknik och förstår vilka utmaningar våra servicetekniker har ute på fältet. Gentemot kund har du förmågan att lyssna av och förstå deras behov - såväl ur ett tekniskt som personligt perspektiv.

Ansökan

Samtliga ansökningar hanteras strikt konfidentiellt.
Du söker tjänsten genom att klicka på ”sök tjänst”. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Sista ansökningsdag är 2016-10-29, men vi tillämpar löpande urval.

Din erfarenhet, vad du vill och vem du är som person är av stort intresse för oss. Vi vill gärna ha detta från dig som bakgrund till en diskussion med dig kring om tjänsten som Serviceledare eller som Projektkoordinator skulle passa dig bäst. Har du egna tankar och idéer kring detta tar vi gärna del av det i sin ansökan.

För frågor om företaget eller tjänsten är du välkommen att kontakta vår HR Jessica Englund per e-post: jessica.englund@connectedwind.com eller telefon: 010-4540687.

Vid frågor rörande rekryteringsprocessen, kontakta Björn Jonasson på Roi Rekrytering, per e-post: bjorn.jonasson@roirekrytering.se eller telefon: 0709-261 227.

Om Connected Wind Services

Connected Wind Services Sverige AB (CWS AB) ingår sedan mars 2014 i CWS-gruppen med aktiviteter i Sverige, Danmark och Tyskland, med EnBW som ägare. CWS är en av Europas ledande oberoende serviceleverantör inom vindkraft och med egen växellådsverkstad i Danmark.

Connected Wind Service Sverige AB är Sveriges ledande oberoende serviceleverantör och servar mer än 300 vindkraftverk. Företaget har ett 40-tal medarbetare med huvudkontor i Falkenberg. CWS är kvalitets- och miljöcertifierat enligt ledningssystemen ISO 9001 och ISO 14001.

Läs gärna mer om oss på www.connectedwind.se
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
29 okt
Ort
Halmstad
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Underkategori
Elkraft

Inga fler liknande jobb tillgängliga