Danske Bank · Publicerad 8 feb 2021

Är du är nyfiken på att arbeta med gemensam kundportfölj i ett team med kompetenta, härliga kollegor med fokus på hög kund- och medarbetarnöjdhet? Om du vill ha en roll där du får nytta av din förändringsvilja i ett nära samarbete med kollegor och kunder, läs då vidare!

Vi ger våra kunder flexibla lösningar i moderna kanaler. Det senaste året har vår rådgivning främst skett digitalt, men det är ingenting som har varit nytt för oss utan snarare en naturlig utveckling av redan befintligt arbetssätt. Danske Bank utvecklar ständigt nya lösningar och förfinar arbetssätt främst drivet av nya kundbeteenden, det gör att vi har möjligheterna att verkligen fokusera på kunden och säkerställa en så bra upplevelse som möjligt.

Du ingår i ett team om ca tjugo medarbetare som alla kommer med olika bakgrunder och kompetenser vilket gör att vi kan utvecklas och lära av varandra, allt för att skapa värde för kunden. Samtidigt som du jobbar nära dina kollegor i Halmstad kommer du även ha ett tätt samarbete med Jönköping, Borås och Shared Economy.

Helhetsrådgivning och proaktivt kundbemötande
Vi arbetar med gemensam kundportfölj där ditt uppdrag är att ge kunderna kvalificerad helhetsrådgivning. Vårt fokus ligger på att skapa värde för kunden, någonting som du som privatrådgivare gör genom att agera proaktivt och föreslå relevanta och individuella lösningar baserade på den unika kundens behov.

"Vi arbetar med gemensam kundportfölj där fokus ligger på att du som rådgivare får möjligheten att fokusera på det du är expert på – holistisk rådgivning. Genom att ha nära samarbeten med olika avdelningar inom banken frigör vi din tid så du kan fokusera på att hitta affärsmöjligheterna och nå hög kundnöjdhet" Ulrica Engfors, Chef RådgivningscenterJönköping, Borås, Halmstad, Shared Economy

Genom att arbeta tätt tillsammans, framförallt mellan Jönköping, Borås, Halmstad och Shared Economy men även med andra enheter i banken skapar vi resultat och hittar affärerna. Allt för att skapa förtroende och en långsiktig affärsrelation med Danske Bank och våra kunder.

Affärsdriven relationsskapare
Grunden för att trivas i den här rollen är att du tycker att rådgivning är kul och drivs av att arbeta för hög kundnöjdhet. Du bör se möjligheterna i att det ständigt sker förändringar i rollen och tycka att det är roligt att tillsammans med kunder och kollegor hitta de bästa lösningarna. Vi söker dig som kan göra din kunskap tillgänglig både för kollegor och kunder och drivs av att arbeta självständigt och själv ser affärsmöjligheter.

Din styrka är att du har kunskap och intresse av att arbeta med kvalificerad rådgivning i digitala kanaler och fysiska möten.
  • Swedsec-licens, bolån och investeringsrådgivning är ett krav
  • Erfarenhet av rådgivning och från bank är mycket meriterande
  • Vi ser gärna att du har akademisk utbildning, gärna inom ekonomi
"Det är bara du själv som kan sätta begränsningar hur långt du kan nå. Det finns otroliga möjligheter med att vara anställd i mitt team och i Danske Bank. För mig är det viktigt att du som medarbetare får ansvaret att driva din egen utveckling samtidigt som jag ser till att ge dig förutsättningarna" Ulrica Engfors, chef Rådgivningscenter Jönköping, Borås, Halmstad, Shared Economy

Hoppas att vi har fångat ditt intresse!
Vid frågor är du välkommen att kontakta Ulrica Engfors, chef RådgivningscenterJönköping, Borås, Halmstad, Shared Economy, 0767-21 86 77. Vi ser fram emot din ansökan!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Som en av Nordens största banker letar Danske Bank efter rätt personer som vill vara med och skapa värde för våra kunder genom att möta och överträffa deras förväntningar.

Du blir en del av en utmanarbank på den svenska marknaden, med ett starkt fokus på att växa. Vi är en organisation med 1 500 medarbetare som tillsammans strävar efter att bygga en än mer innovativ, agil och inkluderande kultur - en kultur där förändring ses som en möjlighet att utvecklas, och där nyfikenhet och engagemang uppmuntras. Vi arbetar tillsammans för att nå våra gemensamma mål, och utgångspunkten är att vi behandlar varandra med vänlighet och omtanke.

Vårt huvudkontor ligger i Köpenhamn och vi har cirka 22 000 anställda i 13 länder.
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga