Försvarsmakten · Publicerad 23 sept 2020

Vi söker nu en kollega till vår avdelning J4 i FMTS stab, vid avdelningen finns Avdelningschef, Infrasamordnare, Logistikchef, Teknisk chef, Logistikofficer, Handläggare Logistik (förnödenhetsförsörjning) och Handläggare Materiel (teknisk tjänst).

Som Logistikofficer kommer du att, som stabsmedlem, handlägga förekommande ärenden inom logistikområdet samt tillika inneha rollen som Logistikcontroller med uppgift att monitorera materielredovisningssystemen och samordna stödet till förbandets enheter inom förnödenhetsförsörjning och teknisk tjänst. Till stöd för vårt arbete används de administrativa systemen PRIO samt LIFT.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
  • Tillsammans med övriga logistikföreträdare vid avdelningen skapa aktuell logistiklägesbild vid FMTS
  • Företräda och medverka vid FMTS logistik- och materielberedningar
  • Inneha rollen som förbandets Logistikcontroller
  • Som stabsmedlem bereda förekommande ärenden
Kvalifikationer
  • Gymnasieutbildning.
  • Specialistofficer, nivå OR8.
  • Körkort B.
  • Grundläggande förståelse för materieltjänsten inom FM.
  • Utbildning samt färdighet i system VIDAR och PRIO.
  • God förmåga att uttrycka sig i tal och skrift på svenska.
Meriterande

Kunskap och färdighet i PRIO 5-6 Materiel och förnödenhetsförsörjning samt LIFT L. Genomfört utbildning Logistik baskurs med godkänt resultat. Tidigare arbete i rollen som materielredogörare alt kvartermästare på lägst kompani- eller avdelningsnivå.

Personliga egenskaper

Vi söker Dig som är strukturerad och noggrann samt har förmåga att arbeta såväl självständigt som i grupp. Du är resultatorienterad, har förmåga att driva projekt parallellt samt trivs med att ta egna initiativ. Du är tydlig, ansvarsfull och lojal.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Om tjänsten

Befattningen, som vid nyanställning inleds med sex månaders provanställning, är specialistofficer nivå OR8 med anställning tillsvidare vid FMTS i Halmstad.

Normal arbetstid är dagtid under vardagar men kvällstjänst- och helgtjänstgöring kan förekomma. Omfattning; heltid.

Upplysningar om tjänsten lämnas av Michael Andersson, Avdelningschef 076-639 54 54 alt Anders Hörström, Logistikchef 070-663 50 32 eller Stefan Månsson, nuvarande Logistikofficer 076-649 24 94.

Tillträde enligt överenskommelse.

Individuell lönesättning tillämpas.

Fackliga representanter

SACO: Håkan Eliasson

OFR-S: Roland Kramer
SEKO: Jörgen Jansson
OFR-O: Anders Norén

(Samtliga nås via växeln 035-266 20 00)

Sista ansökningsdag är 2020-10-04

Din ansökan ska innehålla CV samt ett ansökningsbrev där det tydligt framgår varför du är lämplig som kandidat till denna befattning. Ange gärna löneanspråk i din ansökan.

Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Försvarsmaktens tekniska skola med huvudort Halmstad, gör tekniken tillgänglig i Försvarsmakten genom teknisk utbildning, funktionsutveckling, verkstadsproduktion och insatsverksamhet. Här finns spännande utvecklingsmöjligheter för den som är tekniskt intresserad, både på grundläggande och mycket avancerad nivå. FMTS utbildar officerare, specialistofficerare, civilanställda och soldater i teknisk tjänst inom samtliga försvarsgrenar. FMTS har verksamhet på 23 orter i Sverige, från Boden i norr till Revingehed i söder.

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård samt bra balans mellan arbete och privatliv.

Försvarsmakten tillvaratar de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter i våra rekryteringar.

En anställning hos oss innebär placering i säkerhetsklass. Vanligtvis krävs svenskt medborgarskap.
Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 3 kap i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga