Försvarsmakten · Publicerad 20 sept

Om tjänsten
Luftvärnsregementet i Halmstad söker nu en stabsassistent till genomförandeavdelningen vid stabsenheten. Stabsenheten svarar för att stödja och skapa förutsättningar för chefen vid Lv 6 och i övrigt planerera, genomföra och följa upp dess verksamhet.

Genomförandeavdelningen, G3, har till uppgift att leda, samordna och koordinera verksamheten vid Luftvärnsregementet.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Arbetet som stabsassistent är av mycket skiftande karaktär där dina huvudsakliga uppgifter är att stödja din enhet med både administrativa och praktiska uppgifter. Du kommer arbeta stor del av tid i våra IT-stödsystem PRIO (SAP), Vidar och Office. Du kommer även i samarbete med övrig personal vid enheten svara för att samordna, koordinera och genomföra till G3 ställda uppgifter. I arbetsuppgifterna ingår också att delta vid möten som såväl aktiv mötesdeltagare som sekreterare.

Kvalifikationer
  • Gymnasieexamen med fullständigt betyg
  • Genomförd GMU/Värnplikt med godkänt omdöme
  • B-körkort
  • Inneha god fysisk förmåga
Då anställningen är placerad i säkerhetsklass krävs svenskt medborgarskap.

Meriterande kvalifikationer
  • God förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift på både svenska och engelska
  • Erfarenhet av FM stödsystem PRIO (SAP) och Vidar
  • Tidigare erfarenhet av administration
Personliga egenskaper
Luftvärnsregementet söker dig som har god samarbetsförmåga och är serviceinriktad. Vi ser att du är en lösningsorienterad person som är flexibel, stresstålig och öppen för snabba förändringar och omprioriteringar. Du har ett strukturerat arbetssätt och är noggrann i det du gör. Du kommer att ha stort eget ansvar vilket kräver att du är driven, kan ta egna initiativ och verka för utveckling och förbättring inom ditt arbetsområde.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Övrig information
Tjänsten är en tidsbegränsad anställning med stöd av "Avtal om tidsbegränsade anställningar med kontinuerlig tjänstgöring för gruppbefäl, soldater och sjömän inom Försvarsmakten", placerad i regementsstaben vid Luftvärnsregementet i Halmstad.

Urval sker löpande vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sisa ansökningsdag.

Tillträde sker enligt överenskommelse.

Upplysningar
För mer information om befattningen är du välkommen att kontakta Kn Mogens Berger, tfn: 070 - 675 24 78.

Personligt brev, CV och militära referenser skall vara Luftvärnsregementet tillhanda senast 2018-10-12

Fackliga företrädare
OFR/O, Roger Nilsson
SEKO, Marianne Bandheim
OFR/S, Senadin Sela
SACO, Karin Ekbom

Samtliga nås via växeln på 035-266 20 00

Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Luftvärnet uppträder på marken och är en del av armén, men verkar framför allt i luftarenan. Uppgifterna är att övervaka luftrummet och upptäcka hot, samt skydda viktiga objekt och verksamheter mot angrepp från luften. De två luftvärnsbataljoner som ingår i insatsförsvaret utbildas och hålls i beredskap av Luftvärnsregementet. Med hjälp av olika sensorsystem övervakar de luftrummet, och skicka information till robotsystem som har till uppgift att bekämpa mål i luften.

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

Försvarsmakten ger dig möjlighet att utvecklas som människa och växa i din professionella roll. Vi är en ansvarstagande arbetsgivare och har en öppen organisation där vi ställer upp för varandra.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård och bra balans mellan arbete och privatliv.

Försvarsmakten tillvaratar de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter i våra rekryteringar.

Då anställningen är placerad i säkerhetsklass krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 19§ i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.
+ Läs mer om jobbet

Inga fler liknande jobb tillgängliga