Försvarsmakten · Publicerad 28 juni

I anställning kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter vara att arbeta med att ge stöd till Halmstad Garnisons förband såsom t.ex. på- och avrusta förband/enheter, redovisning, uppföljning i våra redovisningssystem, vilket ställer krav på goda data- och administrativa kunskaper.
Det ingår också i arbetet att stödja våra förband vid övningar och insatser som ställer krav på god fysisk arbetskapacitet samt arbeta under enklare förhållanden såsom oregelbunden arbetstid och fältmässiga förhållanden.

För att lyckas i tjänsten har du minst 3-5 års erfarenhet av självständigt arbete och gärna i någon form av arbetsledande roll, med god förståelse redovisning och ordning. Tidigare erfarenhet av affärssystemet SAP och LIFT är meriterande.
Som person är du en prestigelös och positiv lagspelare som är analytisk, noggrann och lösningsorienterad. Du bör vara trygg i dig själv och i din kompetens och ha en vilja i att lära nytt. I din roll kommer du att ha mycket kontakt med våra kunder därför ställas stora krav på din kommunikativa förmåga. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet och dina personliga egenskaper.

Huvudsakliga arbetsuppgifter i befattningen:
 • Kundkontakter, materiel- och fordonshantering.
 • Redovisning av materiel i redovisningssystemen LIFT och PRIO (SAP).
 • Godshantering
 • Medverkan i ständig utveckling och förbättring av arbetsmetoder
Krav för befattningen:
 • Svenskt medborgarskap
 • Gymnasialutbildning
 • Ordningssinne, servicekänsla och ansvarstagande
 • Mycket goda data- och administrativa kunskaper.
 • God förmåga att uttrycka dig i tal och skrift.
 • Uppfylla Försvarsmaktens baskrav i fysisk förmåga.
Meriterande:
 • Genomfört VPL, GMU motsv. med godkänt resultat.
 • Tidigare erfarenhet av arbete med redovisning och förrådsarbete
 • Körkortsbehörighet B*BE*C*CE
 • Kompetensbevis för transport av farligt gods (ADR)
 • Behörighet för stödbens- och motviktstruck samt hjullastare.
Övrigt
Eftersom vi arbetar för en jämn könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökanden till den här tjänsten. Med anställning följer skyldighet att krigsplaceras, delta i utbildning och övningar. Resor i tjänsten förekommer med kortare eller längre tjänstgöring på annan ort såväl nationellt som internationellt. Beredd att placeras i insatsorganisationen.

Arbetstid/Varaktighet
Tidsbegränsad anställning t.o.m. 2020-08-30, med möjlighet till förlängning. Tillträde snarast.

Arbetsort: Halmstad

Kontaktpersoner:
Vill du veta mer om befattningen är du välkommen att kontakta:
Jens Holmsten, Avdelningschef, 035-266 35 51
Tommy Lingvall, produktionsledare, 035-266 35 13

Fackliga representanter:
SEKO Kurt Ragnarsson, 070-886 98 59
OFR/S Mikael Ekelund, 072-186 15 09
SACO Jenny Yström, 070-856 42 93
OFR/O mj Magnus Pantzar, 070-352 51 09

Sista datum för ansökan: 2018-07-27

Din ansökan skall innehålla CV samt ett ansökningsbrev. I ansökningsbrevet vill vi att du motiverar varför just du är lämpad för denna befattning. Då Försvarsmakten tillämpar individuell lönesättning vill vi att du anger löneanspråk i din ansökan.

Försvarsmakten ger dig möjlighet att utvecklas som människa och växa i din professionella roll. Vi är en ansvarstagande arbetsgivare och har en öppen organisation där vi ställer upp för varandra.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård och bra balans mellan arbete och privatliv.

Försvarsmakten tillvaratar de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter i våra rekryteringar.

Då anställningen är placerad i säkerhetsklass krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 19§ i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga