Kullberg Headhunting AB · Publicerad 18 okt

Intersolia växer så det knakar och vi behöver bli fler i vår verksamhet. Varje år ökar vi vår omsättning rejält och det går mycket bra för oss. Vi befinner oss i en ständig utveckling vilket innebär att vi är på en otroligt spännande resa! Nu behöver vi en nyckelperson till vår produktavdelning – är det du?

Vi söker en produktägare software som vill vara med och ta fram och utveckla våra produkter som påverkar miljö och arbetsmiljö i positiv riktning. Du kommer att ingå i ett team av produktägare som tillsammans styr utvecklingen av våra produkter som är kärnan i vårt verksamhetsstöd för hantering av kemikalier och tillverkning av säkerhetsdatablad. Du projektleder utvecklingsteamet och utvecklingen av produkterna utifrån önskemål, krav och behov. Teamen består idag av 10 utvecklare baserade i Serbien men kommer vara minst 15 inom kort. Tjänsten är placerad i Halmstad men vi har även kontor i Helsingborg.

Exempel på arbetsuppgifter är:

· Vara med och arbeta fram långsiktiga och realistiska utvecklingsplaner av våra produkter.

· Använda din kreativitet och tekniska erfarenhet för att skapa och beskriva vad som ska utvecklas i form av features och user stories.

· Kontinuerligt stämma av vår övergripande utvecklingsplan mot backlog och vad som kommer levereras i sprintar och releaser.

· Tillsammans med ett utvecklingsteam planera och bryta ner kommande arbetsuppgifter fördelat i sprintar.

Din profil:

Vi vill att du har för tjänsten relevant utbildning, mest troligt är du Civilingenjör och att du har arbetat några år som produktägare eller motsvarande i projektledande form. Du har goda kunskaper kring hur moderna digitala system och databaslösningar fungerar och du har tidigare arbetat med agila metoder. Som person är du lugn, strukturerad, lyhörd och har god kommunikativ förmåga. Då Intersolia är ett internationellt företag måste du förutom svenska kunna tala och skriva engelska obehindrat.

Kontaktperson:

I denna rekryteringsprocess samarbetar vi återigen med rekryteringskonsult Jenny Kullberg. Har du frågor om tjänsten ringer du 0734-15 98 60. Är du intresserad av tjänsten skickar du din ansökan till jenny@kullbergheadhunting.se senast den 8:e november 2017 – vi arbetar dock alltid med löpande urval. Är det inte dig vi söker men du vet vem vi söker? Tipsa då om din kandidat med namn, telefonnummer och motivering på ovan mailadress. Rätt tips som leder till anställning belönas med en hittelön på 9 000 kr.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Intersolia har hjälpt företag och myndigheter med miljövänligare och säkrare hantering av kemikalier sedan 1999. Idag är vi verksamma i Sverige, Danmark, Tyskland, Norge, England och Serbien och har drygt 80 medarbetare, varav ca 35 sitter i Sverige. Med våra konsulter, källsäkrad data och ett webbaserat verktyg i framkant hjälper vi verksamheter att säkerställa sin kemikalieadministration och uppfylla aktuell lagstiftning. Omsättning 2016 var på koncernnivå ca 46 miljoner SEK. www.intersolia.se (hemsidan är dock under uppbyggnad och påfyllnad)
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
8 nov
Ort
Halmstad
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Kontakt
Mejla Jenny Kullberg

Inga fler jobb från Kullberg Headhunting AB tillgängliga

Inga fler liknande jobb tillgängliga