Maxkompetens · Publicerad 17 maj 2021

Vi söker erfaren systemutvecklare till vår kund i Halmstad

Letar du efter din nästa utmaning inom PHP och MySQL - då kan du sluta leta... Vi söker dig som har erfarenhet och en äkta passion för systemutveckling och programmering. Du kommer till ett härligt gäng med högt i tak, fina förmåner och en arbetsgivare som verkligen bryr sig. Så missa inte chansen, ansök redan idag - du kommer inte ångra dig!

Dina arbetsuppgifter

Som Systemutvecklare kommer du tillsammans med ditt team att få möjligheten att vara med att bygga upp IT-infrastrukturen för ett fintechbolag med mål att bli neobank. Arbetsstrukturen följer en agil utvecklingsmetod som består av korta sprintar. Ditt största fokus kommer vara att utveckla deras interna system och den funktionalitet som exponeras mot kunder samt deras konsumentprodukter.

Exempel på dina arbetsuppgifter, ansvar och utmaningar:
  • Utveckla ny funktionalitet för deras egenutvecklade banksystem.
  • Utveckla avancerade ränte- och skuldfunktioner, m.m.
  • Utveckla ny funktionalitet mot kund via Mina Sidor, Appar etc.
  • Underhålla och utveckla nya konsumentprodukter.
Du kommer att ingå i en IT-avdelning på 11 personer, varav tre på din underavdelning, där du blir en nyckelperson för deras framgång. Du blir en del av en platt organisation med högt i tak, korta beslutsvägar och stor möjlighet att påverka.

Din profil

Vi söker dig som är engagerad och driven. Du kan samarbeta med andra och delar gärna med dig av dina kunskaper till kollegor. Som person är du en problemlösare och din nyfikenhet gör att du ständigt söker nya kunskaper. Vi tror att du trivs i en miljö där du får ta ansvar och vara en viktig del i organisationen och resan framåt.

För att vara rätt match behöver du ha ett äkta intresse för systemutveckling och programmering. Du är nyfiken och vill alltid lära dig mer. Att arbeta med det här är mer ett intresse än ett yrke för dig och du är passionerad och strävar hela tiden efter att bli bättre och lära dig mer.

För den här tjänsten söker vi dig som har arbetat några år som systemutvecklare eller som på annat sätt kan styrka dina kompetenser. Arbetsprover är ett måste för ansökan.

Krav:

* Kompetens inom PHP och MySQL eller liknande. Ska kunna uppvisa arbetsprover vid ansökan.

Meriterande:
  • Erfarenhet inom Git, Apache och Linux
  • Tidigare vana av arbete med utveckling av ekonomisystem.
  • Utbildning inom Datavetenskap.
Stor vikt kommer läggas på din personliga lämplighet.

Övrig information

Placeringsort: Halmstad
Start: Efter överenskommelse
Varaktighet: Tillsvidare
Arbetstid: Heltid, vardagar
Lön: Enligt överenskommelse

Detta är en rekrytering och tillträde sker enligt överenskommelse. För frågor om tjänsten kontakta ansvarig rekryterare på I processen kommer det också att tillkomma tester.

Välkommen att lämna in din ansökan så snart som möjligt, vi arbetar med löpande urval. Sista ansökningsdag 2021-06-30.

Urval och intervjuer kommer ske löpande i denna process så ansök gärna på www.maxkompetens.se redan idag! Ansökningar via e-post mottages ej på grund av GDPR.

Om Maxkompetens

Maxkompetens är ett av Sveriges ledande rekrytering och bemanningsbolag sedan 2003 och vi finns på 7 orter i Sverige. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har 400 anställda. Våra kompetensområden är HR & Lön, Ekonomi & Finans, Kundtjänst & Administration, Marknad & Försäljning, It & Teknik, Inköp & Logistik, Industri.

Varje människa har en fantastisk potential. Det är viktigt att ta till vara på alla människors kompetens och erbjuda dem möjligheten att uppnå sina drömmar. Genom omsorgsfullhet, väl fungerande rekryteringsprocesser och hög kompetens hjälper vi människor och företag att mötas och lyckas tillsammans. En bättre värld helt enkelt! Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal, försäkringar, friskvård och tjänstepension.

Om Kunden

Hos dem blir du framförallt en del av en härlig arbetsgrupp där uppmuntran och att dela erfarenheter är en del av vardagen. Det är också en organisation som satsar framåt, vilket ger möjlighet till utveckling och att skaffa sig nya erfarenheter. Varje anställd är viktig och de arbetar hårt med att skapa trivsel och långsiktighet.

Förutom satsningar på kompetensutveckling är dem ett företag som erbjuder en rad andra förmåner. Det är bland annat: sociala initiativ, friskvård, olika former av belöningar, resor och en arbetsmiljö som bidrar till kreativitet och återhämtning. Du får stort förtroende och frihet under ansvar. Spännande är också att du kommer få ta del av helhetsperspektivet och har möjlighet att påverka hur företaget ska röra sig framåt.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
16 juli 2021
Ort
Halmstad
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Utvecklare

Inga fler liknande jobb tillgängliga