Smarteyes · Publicerad 26 apr 2021

Vill du axla rollen som butikschef för Smarteyes i Halmstad och fortsätta skapa ännu mer framgång?

Nu finns möjligheten att få bli en del av Smarteyes i Halmstad! Som butikschef för de två butikerna kommer du driva och fortsätta utveckla de framgångsrika enheterna. Tillsammans med dina medarbetare, butikschefskollegor i regionen och regionchef får du ansvaret att fortsätta skapa denna spännande resa.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Smarteyes är en modern värderingsstyrd organisation. Kulturen präglas av omtanke, enkelhet och vilja att ständigt utvecklas. Du kommer att få vara en del av en dynamisk utvecklingsorienterad miljö. Vi brinner för att alla ska ha råd med designade glasögon och toppmodern ögonhälsa. Vi vill göra det bästa för våra kunder då vår vision är att bli den mest rekommenderade optikern.

Ta gärna del av filmen längre ner i annonsen för att lära känna oss ännu bättre.

Dina framtida arbetsuppgifter

Dina ansvarsområden:
  • Resultat och försäljningsansvar
  • Ansvar för budget och uppföljning av nyckeltal och resultatmål
  • Personalansvar och arbetsmiljöansvar
  • Engagera, motivera och utveckla teamet
  • Initiera säljbefrämjande åtgärder i butik
  • Ansvarig för butikernas konceptefterlevnad
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Rollen är en operativ butikschefstjänst där du också jobbar själv i butikerna.

Utöver din grupp som du leder och jobbar med i det dagliga i de två butikerna, kommer du in i ett sammanhang med övriga butikschefer i regionen som är ett viktigt nätverk som präglas av glädje och humor där man stöttar och hjälper varandra och har en god sammanhållning. Du rapporterar till regionchefen.

VEM ÄR DU?

För att bli framgångsrik i rollen har du hunnit skaffa dig kunskap i att leda säljpersonal och vet att du är bra på det. Du är van att driva affärsverksamhet och att skapa en tydlig närvaro på din lokala marknad.

Som person har du ett tydligt säljfokus, tar ansvar för utfall, resultat och gruppdynamik, har en ekonomisk förståelse, är genuint intresserad av människor och drivs av att skapa goda relationer. Du är också strukturerad och noggrann och har förmåga att få människor med dig.

Du drivs av att utveckla medarbetare och verksamheten och att utvecklas som person och i din roll och att skapa resultat och få vara med och påverka.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen är det vi på TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
TNG: Specialister på fördomsfri rekrytering och bemanning TNG är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar vilket innebär att du söker jobb mer rättvist och fördomsfritt, vilket bidrar till en hållbar arbetsmarknad. TNG ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech, TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/lediga-jobb Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Vill du jobba som konsult via oss? https://www.tng.se/jobba-som-konsult Vår hemsida: https://www.tng.se/
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
11 maj 2021
Ort
Halmstad
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Underkategori
Butik

Inga fler liknande jobb tillgängliga