Intertechna · Publicerad 14 juli 2021

Om tjänsten
I rollen som säljare hos oss kommer du att utveckla och förvalta våra befintliga kunder genom att jobba för vår mission som är en nollvision mot haverier. Du kommer att jobba nära dina kunder för att skapa närvarande förtroendeingivande relation som bygger på kunskap.

Rollen innebär att du är produktansvarig för Fluke med huvudinriktning industri. Intertechna har statusen PVAR och vi fokuserar på produkter i high end segmentet. Som produktansvarig kommer du att vara med och driva utvecklingen av Fluke i Sverige och erbjudas ständiga utbildningar för att vara uppdaterad om absolut senaste nytt.

Att medverka på olika mässor och seminarium där du är Intertechnas ansikte utåt ingår i tjänsten och du ser dessa tillfällen som utmärkta tillfällen att utveckla din kundstock. Våra kunder finns i huvudsak inom tung industri i Sverige där målgruppen är underhålls- och driftchefer samt ledningsgrupper.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering på Hammarö, men vi är öppna för annan placeringsort.

Om dig
För att trivas och kunna prestera i tjänsten ser vi att du har en teknisk utbildning och mycket god teknisk förståelse samt att du känner dig hemma inom industrin. Om du har intresse för och kunskap om el och instrumentering ser vi det som meriterande.

Du trivs som bäst när du får driva ditt arbete självständigt framåt med fokus på resultat och du ser värdet i att jobba i välfungerande team där kompetens tas tillvara på bästa effektiva sätt. Du skapar relationer som bygger på förtroende, tillit och kunskap där du har förmågan att utveckla befintliga kundrelationer genom att hitta den bästa lösningen för kunden.

Om processen
I den här rekryteringen samarbetar vi med Testhuset. Har du några frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta Bengt Libäck på 070 594 72 77 eller Sofie Gustavsson på 070 291 78 83. Välkommen med din ansökan senast 22 augusti.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Om oss
Intertechna startades 1985 och vi jobbar mot industrin i Norden med utrustning och tjänster för IIoT maskinövervakning, kalibrering, samt system för ronder och operatörstillsyn. Vårt uppdrag är att hjälpa våra kunder med att undvika driftstörningar, snabba åtgärder vid problem, noggranna mätningar och kalibreringar och skapa förutsättningar för hög kvalitet och ett effektivt underhåll.

Vi arbetar även med produktområden inom IIoT system för drift för underhållsronder, kalibreringsutrustning och underhållsystem för instrument. Vi erbjuder även övervakningstjänster av IIoT system med fokus på utveckling och förbättring. Verksamheten har med tiden utvecklats till att även omfatta den kompetens som krävs för att kontinuerligt kunna understödja våra kunder.

Intertechna är idag ett bolag på 10 personer med kontor på Hammarö och i Göteborg.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
22 aug 2021
Ort
Hammarö
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Utesäljare

Inga fler liknande jobb tillgängliga