DFF Aluminium · Publicerad 16 feb

Din nya tjänst

Detta är en rekrytering.
Vår kund DFF Aluminium AB söker dig som vill arbeta som konstruktör. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är konstruktion, kalkylering och beräkning av stål- glas- och aluminiumkonstruktioner med glas som den röda tråden. Produktområdet är alltifrån en "enkel" dörr till stora och komplexa fasader, skyltfönster mm. Du kommer tillsammans med dina kollegor att arbeta i rollen som konstruktör och du har ansvar hela vägen från anbudsstadiet till färdigt projekt.
Vi söker dig som är nyfiken, kreativ och gärna tar dig an kommande specialprojekt. Du trivs med eget ansvar, kan driva egna projekt och känner dig bekväm med kundkontakt.
DFF Aluminium erbjuder en familjär atmosfär och inte minst ytterst trevliga och kompetenta kollegor.
Läs gärna mer om vår kund här: www.dff.se

Din bakgrund

Vi söker dig som har antingen ett antal års erfarenhet med liknande arbete och/eller utbildat dig till byggingenjör. Mycket meriterande om du hunnit arbeta med konstruktion av stål, glas och aluminium. Kanske har du prövat på att arbeta med byggtekniska konstruktioner där både design, hållfastighet och säkerhet skall kombineras. En punkt vi kommer titta extra på gällande erfarenhet är CAD-kompetens. För tjänsten krävs god svenska, körkort samt goda kunskaper i Officepaketet och då främst Excel.

Din profil

Som vi tidigare nämnt söker vi dig med kreativ anda och hängivet intresse för konstruktion. Du är kommunikativ, strukturerad, självständig och vill på sikt bli specialisten på bygginriktad konstruktion inom detta område. DFF Aluminium växer stadigt varför det finns goda utvecklingsmöjligheter för rätt person.

Din ansökan

Tjänsten söker du bäst via Thalamus hemsida eller annan lämplig annons.
Thalamus är vald rekryteringspartner varför vi ber dig ringa Christer Johansson 08-120 88 744 eller Camilla Molander 08-120 88 788 om du har frågor om tjänsten. Intervjuer kommer ske fortlöpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag som är 8/4-18. Vi önskar tillsätta tjänsten omgående.
Hjärtligt välkommen med din ansökan eller om du har frågor.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
DFF bär en kunskap med mer än 40 års erfarenhet av Dörrar, Fönster och Fasader
Med vår erfarenhet och kunskap, löser vi era utmaningar och utför totallösningen med rätt produkt.
Vi har all kompetens under ett och samma tak, vilket ger oss möjligheten till att vara flexibla och fatta snabba beslut. Vi arbetar idag med byggföretag, fastighetsbolag, bostadsrättsföreningar, butikskedjor och projektföretag. Vi är alltid med hela vägen från vision till avslutat projekt, och för oss är alltid resultatet det viktigaste.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
8 apr
Ort
Haninge
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Rekryteringen hanteras av
Thalamus

Inga fler liknande jobb tillgängliga