Northpower Stålhallar · Publicerad 4 okt

Din nya tjänst

Northpower söker dig som trivs med att jobba i en ledande befattning med övergripande ansvar. Du är noggrann, brinner för ett bra slutresultat samt är en flexibel och engagerad problemlösare. Northpower är ett expansivt, mycket välmående och modernt företag där du kommer ingå i ett team som tillsammans bygger och leder företaget framåt. Frihet under ansvar, högt i tak samt slutbesiktningar med NOLL fel är några av ledorden.
Nedan följer exempel på arbetsuppgifter:
  • Planera hallbyggen & totalentreprenader.
  • Projektledare & projektansvarig med planering av byggen & byggarbetsplatser.
  • Agera platschef & projektleda byggen ner på daglig basis.
  • Upphandla UE samt leda dessa.
Oavsett byggteknisk bakgrund inom exempelvis ventilation, rör, el, betong, trä etc. behöver Northpower din kompetens. Northpower erbjuder dig ett utvecklande och intressant jobb i ett expansivt företag som satsar på framtiden. Här finns stora möjligheter om du önskar och har ambitionerna. Northpower uppskattar att du kommer arbeta cirka 50 % av din tid på kontoret och resterande tid ute på byggetableringar eller i platsmöten rörande dina projekt.
Läs gärna mer om vår kund här: www.northpower.se

Din bakgrund

Northpower söker en person med praktisk bakgrund som förstår hur det fungerar ute på bygget samtidigt som du är stark på att organisera och få saker utförda. Du kan vara en erfaren projektledare som vill ta steget vidare, utmanas och utvecklas. Eller du kan idag jobba som arbetsledare/förman/lagbas och vill ta steget vidare i din karriär.
Rätt person önskar vi har följande:
  • Minst 2 års erfarenhet av fysiskt eller administrativt arbete ute på byggarbetsplatser.
  • Minst 2 års erfarenhet av arbete i ledande position.
  • Goda kunskaper och förståelse inom ritningsläsning och byggrelaterad ekonomi.
  • B-Körkort.
Din profil

Viktigt i rollen är att du tycker det är spännande och kul att leda dina kollegor, andra UE och samtidigt slutföra dina projekt. Trivs du i en social problemlösarroll och har erfarenhet av att planera, göra inköp och vårda kundrelationer? I så fall kan Northpower ha den perfekta rollen för dig!

Din ansökan

Northpower har valt Thalamus som rekryteringspartner för denna tjänst. Vid frågor är du hjärtligt välkommen att ringa Christer Johansson på Thalamus, jag finns på 08-120 88 744.
Svarar inte jag ringer du min kollega Camilla Molander på 08-120 88 788.
Sista ansökningsdag är 2018-11-06, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så ansök gärna redan idag.

Det ska bli mycket roligt att få läsa din ansökan.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Läs gärna mer om vår kund på www.northpower.se
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
5 nov
Ort
Haninge
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Underkategori
Projektledare

Inga fler liknande jobb tillgängliga