WorkWeb · Publicerad 30 apr 2020

Vi söker nu en Projektledare inom VVS till City Rör i Jordbro!

City Rör är ett väletablerat installationsbolag i VVS branschen och bedriver verksamhet både inom entreprenad och service. Företaget bygger och servar även undercentraler för värme- och kylanläggningar och hjälper kunden oavsett om värmekällan är fjärrvärme, bergvärme eller fossila bränslen. Företaget är idag ca 15 anställda och sitter i fina lokaler i Jordbro.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Tjänsten innebär att jobba med större entreprenader (främst ombyggnadsprojekt) och du kommer ha det övergripande ansvaret för projektets tidplan, budget, utförande och resultat och kommer ha en tät kommunikation med deras kunder, medarbetare och leverantörer.

Din utgångspunkt kommer vara på deras kontor, men arbetet innebär även många platsbesök ute på byggena. Du blir en del av en trevlig och stabil verksamhet som präglas av en miljö med korta beslutsvägar, lojala medarbetare och med möjlighet till stor inverkan på den egna arbetssituationen.

Om dig
Vi söker dig som är en projektledare / arbetsledare inom VS och som har en bred erfarenhet från VS-branschen och av att driva större projekt (främst större entreprenader och ombyggnadsprojekt) från ax till limpa.

Du har goda ledaregenskaper och är en engagerad ledare som har förmåga att driva projekt framåt. Du har goda kunskaper inom projektekonomi och entreprenadjuridik och är uthållig med resultatfokus och strävar efter projektens lönsamhet.

Tydlighet, affärsmässighet och god samarbetsförmåga är viktiga egenskaper, liksom god kommunikativ förmåga och entusiasm. Flytande svenska i tal och skrift samt B-körkort är ett krav.

Om WorkWeb
WorkWeb är specialister på att identifiera & rekrytera de bäst lämpade kandidaterna till attraktiva bolag.

Övrig information
Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid
  • Omfattning: Heltid
  • Placering: Kontoret i Jordbro samt ute på projekt i Stockholmsområdet.
  • Rekryteringsprocessen hanteras av WorkWeb och City Rörs önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av WorkWeb.
  • Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom WorkWeb men du kommer anställas direkt hos City Rör.
Intervjuer sker löpande, välkommen med din ansökan idag!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Vi är specialister på att identifiera & rekrytera de bäst lämpade kandidaterna till attraktiva bolag.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
21 juni 2020
Ort
Haninge
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Bygg & Hantverk
Visa var

Inga fler liknande jobb tillgängliga