Academic Work · Publicerad 27 jan 2021

Vill utvecklas mer inom dina programeringskunskaper och applicera dina tidigare erfarenheter i spännande verksamheter. Vi söker nu en systemutvecklare till vår kund. Motiveras du av komplex problemlösning och logiska samband? Vill du arbeta i Härnösand och njua av naturnära miljö med närhet till havet. Skicka in din ansökan!

Information om uppdraget

Academic Work söker nu en systemutvecklare till vår kund i Härnösand. Hos vår kund erbjuds du ett arbete med den senaste tekniken i en expansiv bransch där det finns goda möjligheter till kompetensutveckling i form av intressanta och utmanande program och lösningar.

Du erbjuds

* Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande https://www.academicwork.se/jobbsokande/konsult

Arbetsuppgifter

I rollen som systemutvecklare kommer du arbeta med objektorienterad programmering för Windows, Web, Microsoft SQL Server och IoT-programmering.

Tjänsten passar dig som har ett extrastort intresse för objektorienterad programmering med tidigare erfarenhet av kodning i java och/eller C#.Net.

Vi söker dig som
  • Är civil- eller högskoleingenjör med inriktning mot datateknik eller innehar likvärdig kompetens införskaffad via arbetslivserfarenhet.
  • Tidigare god kunskap av programeringsspråken Java och/eller C#.Net.
  • Talar och skriver obehindrat på svenska & engelska då du dagligen kommer att komma i kontakt med båda språken i dina arbetsuppgifter.
  • Meriterande är om du har tidigare arbetslivserfarenhet av SQL, REST, JSON, iOS, Android eller Molntjänster.
I rollen värdesätter vi dig som ser tjänsten som långsiktig med mål att stanna i tjänsten för att utvecklas mer i dina kunskaper. För att trivas i rollen som systemutvecklare hos vår kund, söker vi dig som är analytisk och har en god förmåga att se logiska samband. Utöver det ser vi att du har god samarbetsförmåga.

Övrig information
  • Start: Enligt överenskommelse
  • Omfattning: Heltid
  • Placering: Sundsvall
  • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Processen kommer innehålla tester
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Sista ansökningsdag
Löpande
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Utvecklare

Inga fler liknande jobb tillgängliga