Härnösands kommun · Publicerad 14 sept

Är du en trygg och erfaren fordonsmekaniker med ledarerfarenhet och positiv människosyn? Då ska du söka tjänsten som arbetsledare inom bilverkstad/bilfixarna till arena Resursgruppens verksamhet i Härnösands kommun. Välkommen till teamet, skicka in din ansökan redan idag!

Om verksamheten

Arbetsmarknadsarenorna inom Arbetslivsförvaltningen, Härnösands kommun möjliggör utveckling för deltagare som idag står utanför arbetsmarknaden av olika skäl. Arenorna är arbetsplatser anpassade efter individens behov och kompetens och ger förutsättningar till individen att utveckla sina kunskaper inom olika arbetsområden. Arenan Resursgruppen utför uppdrag till kommunens förvaltningar och bolag samt till föreningar. Målet för verksamheten är att deltagare ska gå vidare till öppen arbetsmarknad eller studier. Arenorna präglas av god arbetsmiljö, kvalitet och ett gott bemötande till samarbetspartners.

Dina arbetsuppgifter

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att leda och fördela arbetet, planera, prioritera och delta i alla uppdrag som utförs av grupperna. Du som arbetsledare instruerar pedagogiskt de olika arbetsuppgifterna. Det kan röra sig om bl.a. svetsning, svarvning, underhåll av fordon och maskiner samt tvätt och rekonditionering av kommunens fordon. Vidare ansvarar du för att deltagare får säkerhetsinformation och att regler för skyddsutrustning efterföljs. Du arbetar även med att säkerställa kvalitet och tidsleverans. Det ingår också i rollen att följa upp verksamhetens resultat och mål.

Du kommer även att samarbeta både internt och externt med exempelvis arbetsmarknadskonsulenter, vuxenutbildningen samt Arbetsförmedlingen och Socialtjänst.

Din profil

Vi vänder oss till dig som är intresserad av att jobba med människor, har positiv människosyn och goda ledaregenskaper. Du har både social och fysisk uthållighet, är ansvarstagande och som person trygg och stabil. Du ska ha förmåga och erfarenhet av att leda, organisera, delegera och handleda deltagare samt skapa ett hållbart samarbete med både interna och externa samarbetspartners.

För den här tjänsten vill vi att du har
  • Arbetsledarutbildning eller motsvarande erfarenhet
  • Kunskaper och erfarenhet motsvarande fordonsmekaniker
  • Erfarenhet av svetsning, svarvning, underhåll av maskin och fordon samt tvätt och rekonditionering.
  • B-körkort
Det är meriterande om du också har
  • Erfarenhet av att leda personer med funktionsvariation
  • Datakunskaper i Officepaketet eller motsvarande
- Pedagogisk fallenhet
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
14 okt
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör

Inga fler liknande jobb tillgängliga