Härnösands kommun · Publicerad 14 sept

Är du en trygg och erfaren snickare med ledarerfarenhet och positiv människosyn? Då ska du söka tjänsten som arbetsledare inom snickeri till arena Resursgruppens verksamhet i Härnösands kommun. Välkommen till teamet, skicka in din ansökan redan idag!

Om verksamheten

Arbetsmarknadsarenorna inom Arbetslivsförvaltningen, Härnösands kommun möjliggör utveckling för deltagare som idag står utanför arbetsmarknaden av olika skäl. Arenorna är arbetsplatser anpassade efter individens behov och kompetens och ger förutsättningar till individen att utveckla sina kunskaper inom olika arbetsområden. Arenan Resursgruppen utför uppdrag till kommunens förvaltningar och bolag samt till föreningar. Målet för verksamheten är att deltagare ska gå vidare till öppen arbetsmarknad eller studier. Arenorna präglas av god arbetsmiljö, kvalitet och ett gott bemötande till samarbetspartners.

Dina arbetsuppgifter

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att delta i kommunala byggprojekt samt att handleda och stödja deltagare i utförandet av uppdragen. Du instruerar på ett pedagogiskt sätt de olika arbetsuppgifterna. Vidare ansvarar du för en god arbetsmiljö, att deltagare får säkerhetsinformation och att regler för skyddsutrustning efterföljs. Du både planerar, prioriterar och kvalitetssäkrar uppdragen. Det ingår också i rollen att följa upp verksamhetens resultat och mål.

Du kommer även att samarbeta både internt och externt med exempelvis arbetsmarknadskonsulenter, vuxenutbildningen samt Arbetsförmedlingen och Socialtjänst.

Din profil

Vi vänder oss till dig som är intresserad av att jobba med människor, har positiv människosyn och goda ledaregenskaper. Du har både social och fysisk uthållighet, är ansvarstagande och som person trygg och stabil. Du ska ha förmåga och erfarenhet av att leda, organisera, delegera och handleda deltagare samt skapa ett hållbart samarbete med både interna och externa samarbetspartners.

För den här tjänsten vill vi att du har
  • Arbetsledarutbildning eller motsvarande erfarenhet
  • Yrkeskunskaper och arbetslivserfarenhet som snickare, både från byggbranschen och finsnickeri
  • B-körkort
Det är meriterande om du också har
  • Erfarenhet av att leda personer med funktionsvariation
  • Datakunskaper i Officepaketet eller motsvarande
  • Pedagogisk fallenhet
- Kunskaper och erfarenheter av specialanpassningar
+ Läs mer om jobbet

Inga fler liknande jobb tillgängliga