Förbo Bovärd · Publicerad 3 juli

Förbo söker två bovärdar med intresse för teknik. Dina arbetsuppgifter är varierande och dina dagar ser olika ut. Som förbovärd ansvarar du, tillsammans med dina kollegor i teamet, för att ert aktuella bostadsområde fungerar avseende skötsel, drift och underhåll. Du har relationen med hyresgästerna i fokus och är en viktig kontaktperson för våra entreprenörer.

Viktiga arbetsuppgifter är att ta emot och åtgärda kundförfrågningar, serviceanmälan, besiktningar och vissa lägenhetsreparationer. Du arbetar också med underhålls-, skötsel- och tillsynsfrågor i både ute- och innemiljö. Du och dina kollegor arbetar med attester av fakturor, uppföljning av utförda arbeten och verksamhetsplanering. Du får ett varierande arbete med både administrativa och praktiska uppgifter.

Du som söker någon av tjänsterna har några års praktisk erfarenhet från arbete med fastighetstekniska frågor samt erfarenhet av att arbeta med service och kundrelationer. Du vet vad vardagsförvaltning innebär och du har jobbat med budget och administration tidigare. Självklart har du ett stort engagemang och hjärta i det du gör och motiveras av att ha en serviceroll och skapa goda kundrelationer.

Det som kännetecknar dig som person är engagemang och prestigelöshet i kombination med en affärsmässighet. Du är driven och självgående i ditt arbetssätt och ser vad som behövs göras. Som Förbos ansikte utåt och kontakt mot hyresgästernas visar du lyhördhet och är mån om att ge bästa service.

Vi vill gärna att du har gymnasiekompetens och kanske har du en eftergymnasial utbildning från tex Fastighetsakademin eller motsvarande med inriktning teknik/drift/fastighetsservice. Körkort och god datavana är ett krav.

Placering för tjänsterna är antingen Härryda kommun eller Mölndals kommun. Ange i din ansökan vilken kommun du är intresserad av.

I denna rekrytering samarbetar Förbo med Jerrie, vid frågor tveka inte att kontakta ansvariga rekryteringskonsulter Frida Dire 0703 00 10 16 alt frida.dire@jerrie.se eller Cecilia Jarlsmark 0723 05 33 43 alt cecilia.jarlsmark@jerrie.se

Sök tjänsten via www.jerrie.se senast 12/8 urvalet påbörjas vecka 32.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Vi på Förbo har höga ambitioner för framtiden. Vi ska flytta fram positionerna inom flera områden och vi söker dig som med engagemang och nytänkande vill bidra till vår framgång.

Förbo bygger fler bostäder, agerar hållbart och stärker erbjudandet till våra kunder. Vill du vara med och utveckla hyresrätten i bostadsområden där människor trivs och bor kvar länge? Vill du vara en del av ett framåt team där du med din erfarenhet och kompetens är med och bidrar till goda resultat? Vill du vara med på vår resa mot att bli en av Sveriges bästa hyresvärdar?

Förbo är ett dynamiskt och stabilt företag med korta beslutsvägar och ett starkt varumärke. Här erbjuds du en plats i en organisation som värdesätter engagemang, tydlighet och nytänkande och som drivs av att utveckla hyresrätten. Förbos långsiktighet och företagskultur bidrar till att vi har många nöjda och stolta medarbetare.

Läs gärna mer om oss på www.förbo.se
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
12 aug
Ort
Härryda
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Administration
Rekryteringen hanteras av
Jerrie AB

Inga fler liknande jobb tillgängliga