UniCarriers Europe AB · Publicerad 16 sept 2019

Vill du vara med och driva produktutveckling från idé till färdigt produkt? Du får chansen att vara med och skapa nya värden och möjligheter för morgondagens materialhantering? I en förändringstakt som är snabbare än någonsin och med en ökad komplexitet, förstärker vi just nu med 3 positioner inom Electrical Engineering.

Du kommer vara en viktig del för företagets framtid, där din påverkan gör skillnad för vår resa framåt.

Arbetsuppgifter

Avdelningen du kommer ingå i ansvarar bland annat för för övergripande elsystem och dess säkerhet samt integrationen av våra ECUer som utvecklas internt eller tillsammans med våra leverantörer.

Som Techical Lead Electrical Engineeringkommer du att:
  • Leda utvecklingen av nya Koncept med en skalbar och modulär arkitektur.
  • Agera Product Owner för att planera och prioritera teamets aktiviteter för både funktionstillväxt och nyutveckling på kort och lång sikt.
  • Leda utvecklingen av process och utvecklingsmetoder
Som Electrical Engineerkommer du att:
  • Aktivt delta i utvecklingen av koncept med en skalbar och modulär arkitektur.
  • Arbeta inom områden som funktionssäkerhet, distribuerade styrenheter, kravsättning och dokumentation för både koncept, nyutveckling samt funktionstillväxt enligt teamets prioriterade aktiviteter.
  • Medverka till kontinuerliga förbättringar inom process och utvecklingsmiljö.
Kvalifikationer

Relevant teknisk högskoleutbildning eller motsvarande med några års erfarenhet av liknande arbete. Att du har kompetens inom området är viktigare än nivån på din utbildning.

Personliga egenskaper

För att lyckas/trivas i rollen behöver du:
  • Stimuleras av att lösa problem och samarbeta, sprida kunskap och framåtanda i teamet på vägen mot gemensamma mål.
  • Förmågan att lösa uppgifter även då de ligger utanför det egna expertområdet.Vara nyfiken, vetgirig och innovativ med förmågan att omsätta know-how till know-why.
  • Gilla att omsätta idé till verklighet.
Vi erbjuder

För rätt person erbjuder vi ett varierande, stimulerande och ansvarsfullt arbete i ett internationellt företag med positivt arbetsklimat, där du har goda möjligheter att påverka såväl företagets som din egen utveckling.

Känns detta intressant, tveka inte att skicka in en ansökan för ett första möte.

Då urval och intervjuer kan komma att ske löpande vill vi att du skickar in din ansökan så snart som möjligt.
Vi undanber oss kontakt från rekryteringsföretag eller liknande företag.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
UniCarriers Europe AB är ett helägt dotterbolag till Mitsubishi Logisnext som är världens tredje största gaffeltruckstillverkare med en portfölj bestående av sex olika varumärken och produktionsanläggningar i Sverige, Spanien, Finland, Japan, Kina och USA.

UniCarriers Europe har ca 500 anställda i Sverige som marknadsför, utvecklar och tillverkar elektriska lagertruckar med modern design, förstklassig ergonomi och senaste teknologi. Med en helhetssyn på kundens lagerhantering erbjuder vi allt från försäljning och leasing av nya och begagnade truckar till service, reservdelar, utbildning samt lager- och flödesanalyser.

Vårt huvudkontor finns i Mölnlycke utanför Göteborg där också produktutveckling och tillverkning sker. Vår försäljnings- och serviceorganisation finns representerad över hela Sverige.
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga