Göinge Bil AB · Publicerad 17 nov 2021

Har du en god känsla för service och du har inställningen att alltid se lösningar.

Strävar du efter kvalitet i ditt dagliga arbete? Är du effektiv och noggrann och uppskattar att arbeta i ett målinriktat team av flera duktiga skadetekniker? Då tror vi att du kommer att trivas hos oss!

Vilka är vi?

Företaget grundades 1952 och med vår långa erfarenhet är vi trygga med att påstå att vi kan bilar och är stolta att kunna erbjuda våra kunder produkter med den senaste tekniken för den optimala kundupplevelsen.Vi har anläggningar i Hässleholm, Älmhult, Osby och Markaryd. Bolaget innehar agenturen för Volvo personbilar, Renault person- och transportbilar samt Dacia person- och transportbilar. Vi erbjuder bästa service och tillgänglighet, som våra kunder kan kräva av sitt fordon. Vi arbetar ständigt mot högsta mål vad beträffar kvalitet, säkerhet och miljö. Göinge Bil personvagnar har 120 anställda och hela koncernen ca 170 anställda.

Vad erbjuder vi dig?

Som skaderådgivare i vår nya skadeverkstad är den centrala uppgiften att jobba med kundbemötande och skaderådgivning enligt företagets skadeprocess. I arbetsuppgifterna ingår att ta hand om kundbokningar, göra skadebesiktning, boka och planera jobb till skadeteknikerna samt fakturera. Du lämnar förslag på åtgärder samt räknar på kalkyler till försäkringsbolag och kund. Det ingår i rollen att fördela inbokade arbeten till verkstaden i Cabplan på ett så effektivt sätt att avtalade leveranstider infrias till kunden.

Vem är du?

Du som söker har gymnasial, yrkesutbildning eller motsvarande vuxenutbildning med inriktning skadereparationer. Du har goda kunskaper inom fordonsteknik. Vi ser gärna att du har erfarenhet inom skadeberäkning eller tidigare arbetat som skadereparatör.Då all reparationsinformation är datoriserad förutsätter vi att du är en van användare av datorer, det är meriterande om du har erfarenhet av program såsom Cabas och Cabplan. Du ska behärska svenska språket i både tal och skrift. B-körkort är ett krav.

Du är en ansvarsfull person och sätter alltid kunden i centrum. Du strävar efter att skapa goda relationer med både kunder och medarbetare. Då arbetsuppgifterna är många samt innebär en del planering och administration är det viktigt att du kan prioritera och vara strukturerad samt noggrann i ditt arbetssätt.Som person är du flexibel och ser hellre lösningar än problem.

Övrigt

Tjänsten är en tillsvidaretjänst, tillsättning sker enligt överenskommelse. Sista ansökningsdagen 2021-11-30.

Välkommen med din ansökan!

Vi behandlar ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas redan före sista ansökningsdag. Skicka därför din ansökan redan idag!
Välkommen att bli en av oss!

ANSÖKAN

Skicka din ansökan snarast då vi tillämpar löpande rekrytering: jobb@goingebil.se

För ytterligare frågor och information om tjänsten, vänligen kontakta
Niclas Marcus, Skadechef 010-1670862 (niclas.marcus@goingebil.se)
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
30 nov 2021
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Fordon

Inga fler jobb från Göinge Bil AB tillgängliga

Inga fler liknande jobb tillgängliga