Xllnc Advise Recruitment · Publicerad 4 sept

Brinner du för att utveckla de bästa automationslösningarna? Vill du arbeta på en attraktiv arbetsplats där även du får utvecklas? Då kan det vara dig vi söker!

Dina arbetsuppgifter

Vår kund fortsätter sin framgångsrika resa och vi söker därför efter en ytterligare automationsingenjör till deras team i Hässleholm. I rollen som automationsingenjör involveras du i projektens alla steg, från projektering till driftsättning och service. Projekten kan vara både stora och små och arbetet sker främst inhouse fram till driftsättningen som sker ute hos kunden.

Exempel på arbetsuppgifter:
  • Projektering
  • PLC-programmering
  • Robotprogrammering
  • Driftsättning och service
Din profil

Vi söker dig som i ditt arbete är engagerad och som älskar när du får ett problem till dig. Du tar egna initiativ och ser det som positivt att få arbeta i en roll där du ofta möts av nya utmaningar. Som automationsingenjör hos vår kund arbetar du med frihet under ansvar, vi söker därför dig som är självständig och som vågar fråga när det är något du inte kan. Slutligen söker vi dig som trivs med att få arbeta både nära dina kollegor och kunder och som har lätt för att samarbeta med andra.

Krav
  • Gymnasie- alternativt högskoleutbildning inom el alternativt automation
  • Tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter
  • Svenska och engelska flytande i tal och skrift
  • Körkort B
Om oss

Xllnc Advise Recruitment är experter på att hitta rätt kandidat för rätt tjänst och har lång erfarenhet av att rekrytera personal inom olika branscher. Med fokus på affärsområdena IT, Teknik och Administration förmedlar vi jobb både till dig med tidigare arbetslivserfarenhet och till dig som är i början av din yrkeskarriär.

Villkor

Arbetstider: Dagtid
Omfattning: Heltid
Ort: Hässleholm
Start: Enligt överenskommelse
Urval: Urval kommer ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag har löpt ut
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Vår kund grundades 1994 och ingår i en koncern med två andra bolag. De har idag 37 anställda och behöver nu fler medarbetare för att kunna möta sina kunders behov. Bolaget utvecklar framtidens kompletta automationssystem i både process- och industriautomation och med professionella insatser åtgärdar akuta produktionsproblem. Deras mål är att på ett energibesparande sätt utveckla de bästa automationslösningarna i en bra och stimulerande arbetsmiljö och därigenom överträffa deras kunders förväntan.

Som automationsingenjör hos vår kund blir du erbjuden ett arbete med stora utvecklingsmöjligheter och spännande projekt på en attraktiv arbetsplats.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
31 okt
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Underkategori
Ingenjör

Inga fler liknande jobb tillgängliga