Hälso- och sjukvård · Publicerad 23 nov 2021

Heby kommun är en växande och framtidsfokuserad landsbygdskommun där ledordet är hållbarhet. Vi erbjuder utvecklande arbetsplatser med en stor bredd av meningsfulla och utmanande jobb. Som medarbetare hos oss blir du sedd, hörd och får växa tillsammans med dina kollegor. Vi påverkar människors liv, ger så bra service som möjligt till våra invånare och ansvarar för att utveckla vår kommun varje dag. Tillsammans skapar vi möjligheterna.

Heby kommun värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund och livserfarenhet.

En av våra medarbetare har valt att gå vidare till nya utmaningar och vi söker nu en ersättare till vår hemsjukvårdsenhet i Heby kommun. Vi är ett drivet och engagerat gäng sjuksköterskor som tillsammans med Fysioterapeuter och Arbetsterapeuter i vår organisation vill förbättra vården för våra medborgare.

Ditt uppdrag

Heby Kommun bedriver hemsjukvård i kommunal regi, vilket betyder att du arbetar med patienter i ordinärt boende, särskilt boende och inom funktionsstöd. Vi är en sammanhållen hälso- och sjukvårdsgrupp med all legitimerad personal under en chef men vi utgår från olika enheter i vård dagliga arbete. Samarbetet är nära med kollegor i hela arbetsgruppen och utbyte av erfarenheter och samverkan är viktig för utvecklingen av våra verksamheter inom äldre- och funktionsstöd.

Den här tjänsten är främst riktad mot ordinärt boende i de norra kommundelarna. Du ansvarar för planera och leda omvårdnadsinsatser på den enhet där du är patientansvarig och vårdteamen består oftast av sjuksköterska, omvårdnadspersonal, rehabpersonal och läkare. Ett nära samarbete med hemtjänstpersonal är av största vikt i arbetet.

Du arbetar schemalagd arbetstid fördelat på dagtid, kvällstid och helger.

I arbetet ingår delegering av hälso- och sjukvårdsuppgifter till omvårdnadspersonal.

Din profil

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, gärna med yrkeserfarenhet från kommunal verksamhet. Du är självständig och trygg i din roll som sjuksköterska, är noggrann och flexibel. God samarbetsförmåga och förmåga att planera din väl är en förutsättning för goda resultat. Du ser en möjlighet i att utveckla kvalitén inom kommunal hälso-och sjukvård.

Tillsättning sker under förutsättning att erforderliga beslut fattats.

Följ oss gärna på Instagram!

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
2 dec 2021
Ort
Heby
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Hälsa & Sjukvård
Underkategori
Sjuksköterska

Inga fler liknande jobb tillgängliga