Heby kommun · Publicerad 23 nov 2021

Barnskötare till Tärnsjö förskola

Förskolor Tärnsjö / Heby

Heby kommun är en växande och framtidsfokuserad landsbygdskommun där ledordet är hållbarhet. Vi erbjuder utvecklande arbetsplatser med en stor bredd av meningsfulla och utmanande jobb. Som medarbetare hos oss blir du sedd, hörd och får växa tillsammans med dina kollegor. Vi påverkar människors liv, ger så bra service som möjligt till våra invånare och ansvarar för att utveckla vår kommun varje dag. Tillsammans skapar vi möjligheterna.

Heby kommun värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund och livserfarenhet.

Barn- och utbildningsförvaltningen har höga ambitioner och vi strävar alltid efter att ligga i framkant. Vi är just nu extra stolta över att Heby kommun beviljats Erasmus+ ackreditering för 2021-2027, vilket innefattar samtliga kommunala förskolor och skolor. Detta innebär att varje läsår under fem års tid kommer 30-50 av förvaltningens medarbetare ha möjlighet att delta i kortare kompetenshöjande kurser i ett annat EU-land.

Nu söker vi dig som är barnskötare till Tärnsjö förskola.

Ditt uppdrag
Som barnskötare ansvarar du, tillsammans med övrig personal för att planera, genomföra, utvärdera och utveckla det pedagogiska arbetet. Arbetet innebär nära kontakt och samarbete med kollegor, barn och vårdnadshavare. Vi värnar om en trygg och lustfylld dag där barns lärande är i fokus. Du ska vara väl förtrogen med Lpfö 18.

Din profil
Du som söker är utbildad barnskötare och har ett genuint intresse för att trygghet, omsorg och lärande bildar en helhet. Du har förmågan att utgå ifrån varje barns behov och förutsättningar. Du är en god förebild samt är initiativrik och drivande i det pedagogiska arbetet. Du kan samarbeta, skapa goda relationer och är tydlig i din dialog med så väl barn, vårdnadshavare och kollegor. Du ser möjligheter, är flexibel och har ett tryggt och öppet förhållningssätt.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder: Planeringstid, arbetskläder, kostnadsfria pedagogiska måltider och friskvårdbidrag.

Tillsättning sker under förutsättning att erforderliga beslut fattats.

Följ oss gärna på Instagram!

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning: Heltid
Tillträde: 20220110
Löneform: Fast, individuell lönesättning
Antal lediga befattningar: 1
Sysselsättningsgrad: 100%
Ort: Tärnsjö
Län: Uppsala län
Land: Sverige
Referensnummer: 2021/195

Kontakt
  • Helen Rannby, rektor, 0292-71773
Publicerat: 2021-11-19
Sista ansökningsdag: 2021-12-22
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
22 dec 2021
Ort
Heby
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Utbildning
Underkategori
Barnskötare

Inga fler liknande jobb tillgängliga