Abdon Mills AB · Publicerad 19 sept

Abdon Mills AB`s verksamhet i Sydsverige är huvudsakligast inom 2 affärsområden, mjöl- och cerealieproduktion samt 3 industribagerier. Hos oss får du arbeta flexibelt och innovativt samtidigt som du har stabiliteten av en stor koncern.

Huvudansvar
Vi söker nu en industrielektriker för arbete med felavhjälpning, underhåll och mindre installationsjobb på våra maskinutrustningar. Maskinparken består bl.a. mjölkvarnar, bagerimaskiner och förpackningslinjer av olika storlekar.

Jobbet blir med placering i Helsingborg, men viss tid kommer att vara på vår anläggning i Höganäs.

Kompetens/bakgrund
För att lyckas i tjänsten ser vi att du har:
  • Flerårig erfarenhet som industrielektriker och innehar allmän behörighet.
  • Automationskunskaper är meriterande.
  • Viss datorvana är ett måste då vi har datorbaserade underhållsprogram.
  • Du bör behärska svenska och engelska i tal och skrift
Profil
Vi söker dig som är noggrann, stresstålig och är van att ta egna initiativ. Du är också van att hantera flera jobb samtidigt. Arbetet kräver B-körkort och att du har egen bil eftersom tjänsterna är på två orter.

Ansökan
Välkommen in med din ansökan genom att trycka på ”Sök tjänst” nedan. Urval sker löpande så vänta inte med din ansökan, dock är sista ansökningsdag den 30 september.

Observera att vi tyvärr inte har möjlighet att ta emot ansökan via e-post.

Om Abdon Mills
Abdon Mills har cirka 150 medarbetare inom produktion och en omsättning på cirka 500 mkr. Vår verksamhet inriktas på förädling av spannmål till innovativa sunda och goda konsumentprodukter.

Vår strävan är att vara det mest innovativa och flexibla cerealieföretaget på den Nordiska marknaden som varje dag levererar produkter som tillfredsställer våra kunders och konsumenters behov. Vårt arbete ska även präglas av omsorg om människor och miljö.

Abdon Mills ingår i en familjeägd företagsgrupp som bedriver verksamhet över hela världen. Företagen omsätter tillsammans drygt 10 miljarder kronor och har ca 1500 anställda. Koncernen har idag produktionsenheter i USA, Kanada, Danmark och Sverige.

Läs gärna mer om oss på: www.abdon.com
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
30 sept
Ort
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Underkategori
Elektronik

Inga fler liknande jobb tillgängliga