Academic Work · Publicerad 6 sept 2021

Har du ett stort IT-intresse och tidigare erfarenhet av support? Är du serviceminded och gillar att hjälpa andra med kreativa lösningar på komplexa problem? Då kan detta vara något för dig! Höganäs kommun söker just nu en serviceorienterad supportkoordinator inom IT som kommer att arbeta med ärendehantering och support i ett lagorienterat team!

Information om uppdraget

"Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och våra medarbetares personliga utveckling och hälsa. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt.."

I rollen som supportkoordinator på Höganäs kommun kommer du till en spännande arbetsplats med dedikerade kollegor där varje dag inte är den andra lik! Du kommer till en familjär organisation med hög trivsel där du blir en del av ett team som brinner för IT och service. Du har en central, samordnande roll i verksamheten och kommer att ansvara för inkommande ärenden i supportfunktionen, där även utförande av felsökningar förekommer. Att arbeta i Höganäs kommun betyder att du är en del av en inspirerande och utvecklande miljö som teknikmässigt ligger i framkant.

Arbetsuppgifter
 • Support via ärendehanteringssystem, telefon, remote, onsite & besökare
 • Installation, konfiguration & felsökning av datorer
 • Ansvara för och koordinera kundernas ärenden till relevant funktion
 • Genomföra felsökning och problemlösning i verksamhetssystemen
Vi söker dig som
 • Har eftergymnasial utbildning inom IT-support eller relevant sakområde
 • Kan lösa tekniskt komplexa problem
 • Kan kommunicera obehindrat på svenska i både tal och skrift
Meriterande är om du tidigare har arbetat i ärendehanteringssystem samt support.

Som person är du
 • Ansvarstagande
 • Problemlösande
 • Har hög samarbetsförmåga och är serviceminded
 • Flexibel
Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Höganäs kommuns önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi kommer begära utdrag ur belastningsregister från Polismyndigheten. Om du tycker tjänsten låter intressant och som något för dig får du gärna beställa hem ett belastningsregister (det utan specifikt ändamål) som heter "Kontroll av egna uppgifter i belastningsregistret" på polisens hemsida då det kan ta två till tre veckor att få hem det i brevlådan.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Höganäs kommun är belägen i natursköna nordvästra Skåne med nära till allt som är viktigt. Här respekteras alla där olikheter bidrar till helheten. Höganäs kommun erbjuder ansvarsfulla och meningsfulla jobb inom ett brett spektra där utvecklingsmöjligheterna är stora. Vill du veta mer om Höganäs kommun hittar du all info på deras hemsida!
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
Löpande
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Support

Inga fler liknande jobb tillgängliga