Aleria Redovisning · Publicerad 11 sept 2019

Kort om tjänsten
Vi söker en redovisningskonsult, gärna auktoriserad, med erfarenhet inom redovisning och bokslut från olika företagsformer och branscher. Du kommer att få eget ansvar för kunder och på sikt egen resultatavräkning för egna kunder vilket gör att du kan påverka din lön.

Förmåner
Vi erbjuder tjänstepension, friskvårdsbidrag och är ganska generösa när det gäller bidrag för massage och annan behandling för att undvika arbetsskador. Om du arbetar heltid har du rätt till fem dagars utbildning om året.

Mer om tjänsten
Du kommer få arbeta inom följande områden:
  • Löpande bokföring, program Visma Admin samt Fortnox
  • Bokslut och deklarationer, program Hogia
  • Skatter och rådgivning
Du kommer att ha mycket kundkontakt och även en del kontakt med revisorer till de företag som har vald revisor. Det är en fördel om du har viss kunskap om lönehantering.

Eftersom vi är ett mindre företag så kommer du att vara delaktig i marknadsföring och tillväxten för kontoren.

Anställningen är i första hand heltid, men vi är mycket flexibla och erbjuder även möjlighet att arbeta hemifrån om det skulle behövas vid något tillfälle då du i tjänsten får en bärbar dator som kopplas upp till kontorsdatorn.

Ansökan
Du är välkommen att söka tjänsten via vår mejl kontor@aleria.se och även ställa frågor om du undrar om något. Tillträde augusti-september.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Aleria Redovisning KB är en mindre redovisningsbyrå med kontor i Helsingborg och Åstorp. Placering för denna tjänst är huvudsakligen i
Helsingborg men även viss tjänstgöring i Åstorp kan förekomma. Vi är idag 7 anställda på kontoren. I Helsingborg sitter vi i nyrenoverade lokaler på
Industrigatan 83 med goda möjligheter till parkering samt även bra tillgång till kollektivtrafik med busshållplats precis utanför.
+ Läs mer om företaget

Inga fler jobb från Aleria Redovisning tillgängliga

Inga fler liknande jobb tillgängliga