Cactus Utilities · Publicerad Idag 08:16

Vill du vara med och skapa system som gör skillnad för över fem miljoner svenskar? Vill du arbeta med det mest moderna och marknadsledande driftsystemet – Cactus Eye?

Om företaget
Cactus Utilities AB skapar system som hjälper sina kunder att optimera och kontrollera driften av vatten- industri- och energianläggningar. Cactus har levererat system sedan 1974 och har kunder i Sverige och Norge samt kontor i Göteborg, Helsingborg, Stockholm och Jönköping. Företaget är i expansionsfas och har lanserat Cactus Eye - ett toppmodernt driftdatorsystem. För mer information om företaget besök gärna vår hemsida, www.cactus.se.

Varför letar vi efter dig?
Det går bra för bolaget och i Helsingborg behöver man stärka upp sitt team med fler seniora Automationsingenjörer. Du kommer inledningsvis att lära dig Cactus Eye som system för att efterhand gå in i en mer en projektledande roll om du har intresse för det.

Vem söker vi?
Tittar vi på din bakgrund så har du troligen en högskoleingenjörsutbildning eller YH-utbildning med inriktning automation eller motsvarande. Du har god kunskap kring SCADA, PLC-, DCS-, och/eller HMI-system och har arbetat som automationsingenjör i minst 5 år. Erfarenhet från processindustri alternativt VA- eller energibranschen är starkt meriterande.

Du är tekniskt nyfiken och proaktiv med förmåga att se helheten. Du tar självständigt ansvar för ditt arbete och du har förmågan att lösa problem på ett effektivt och kvalitetsmedvetet sätt. Du söker den information du behöver för att kunna förstå/presentera ett problem/lösning för kunden.

Vår arbetsmiljö kännetecknas av ett öppet klimat, en ödmjuk attityd och god stämning. Vi värderar inställning och social kompetens högt. Vi ger dig möjligheten att utvecklas hos, och med oss.

Och jobbet då?
Du jobbar med vår produkt Cactus Eye som anpassas för kunden genom att bygga processbilder, hantera databas, styrprogram och övrig konfiguration. Du arbetar även med dokumentation, test, driftsättning, utbildning, support och assistans.

Du kommer att vara kontaktperson för några av våra kunder där du arbetar med att bevaka våra servicedesks och hantera inkommande ärenden och uppdrag. En annan viktig del i ditt arbete är att bygga och vårda relationer med våra kunder genom dina regelbundna kontakter.

Det finns en naturlig utvecklingsmöjlighet hos Cactus med ökat ansvar t.ex. som projektledare med kundkontakt och administrativt ansvar i kombination med det tekniska arbetet. Det innebär att du är med i initial kunddialog med behovsanalys och därefter hela processen till driftsättning och överlämning. Du kan även som Automationsingenjör utvecklas som specialist inom något eller några områden.

Projektledaren planerar, leder och följer upp projektet så att man uppfyller tidplan, funktion, kvalitet och kostnad. I de mindre projekten kan du vara ansvarig och drivande själv, i de större projekten samarbetar du med flera av dina kollegor. Projekten inkluderar vanligtvis 1-4 personer, och kan sträcka sig från ett par veckor till ett par år. De lite större och mer komplexa projekten drivs av agila projektteam enligt SCRUM metodik.

Helsingborgskontoret arbetar främst med kunder i södra Sverige. Resor förekommer i tjänsten, de flesta över dagen. Det innebär dock att du måste ha B-körkort. Tjänsten kräver också goda kunskaper i svenska och engelska, i såväl tal som skrift.

Hur ansöker jag då denna tjänst?
I denna rekrytering har Cactus tagit hjälp av Macavoy AB och du ansöker med ett uppdaterat CV och ansökningsbrev på www.macavoy.se. Om du har frågor avseende tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Markus Holmgren på Macavoy, 0735-195481.

Vi ser fram emot din ansökan!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Macavoy AB är den lilla rekryteringsbyrån med de stora kompetenserna. Macavoy är specialiserad på rekrytering av chefer, projektledare och specialister med ingenjörs bakgrund. Läs mer om Macavoy på www.macavoy.se och följ oss gärna på LinkedIn för att ta del av vad som händer.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
12 nov 2021
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Underkategori
Ingenjör

Inga fler liknande jobb tillgängliga