Dücker Corrpal AB · Publicerad 1 dec 2021

Arbetsuppgifter:
Du kommer att arbeta med att ta fram tekniska lösningar under offertstadiet, ta fram slutgiltig elkonstruktion, ritningsunderlag och dokumentation till våra maskinprojekt. Du är delaktig i den tekniska dialogen med våra leverantörer. Du kommer att vara en viktig kugge i kvalitets- och säkerhetsarbetet i våra leveranser till kund.

Vem är du?
Vi söker dig som har några års erfarenhet av arbete som elkonstruktör. Du har goda kunskaper i Elprocad och/eller Eplan. Du är driven, har hög ansvarskänsla och kan hålla många bollar i luften samtidigt. Du kan arbeta självständigt och är en problemlösare, och du samarbetar gärna med andra.

Du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift.

Vi erbjuder:
Som elkonstruktör hos oss har du ett omväxlande och intressant arbete i en internationell miljö. Vi har en platt organisation med korta beslutsvägar. Vår verksamhet har hela kedjan från konstruktion till leverans, vilket gör att du som medarbetare får en stor delaktighet och påverkan på tillverkningsprocessen

Ansökan
Vi bearbetar ansökningar löpande och ser gärna att du anmäler ditt intresse så snart som möjligt till sales@corrpal.com. Har du frågor om tjänsten kan du vända dig till Martin Månsson, 0411-53 65 90.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Dücker Corrpal AB i Ystad omsätter drygt 200 msek och har ca 45 anställda. Vi säljer, tillverkar och installerar maskinlinjer för materialhantering till wellpappindustrin. Vi är en världsledande aktör inom vår nisch och vår styrka är vår kvalitet och vår förmåga att flexibelt lösa våra kunders olika behov. Vår marknad är huvudsakligen Europa, men våra installationer finns över hela världen. Vår huvudägare är Göpfert Maschinen Gmbh, www.goepfert.de, som är världsledande på konverteringsmaskiner till wellpappindustrin. Vi är inne i ett expansivt skede och behöver förstärka vår organisation med fler engagerade medarbetare
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga