Helsingborgs Stad · Publicerad 22 sept

Vi söker en administratör till Helsingborg stad, Kulturförvaltningen med start omgående.

Arbetsbeskrivning

Du kommer att arbeta med administrativa uppgifter med visst inslag av ekonomirelaterade uppgifter som fakturahantering, kontering och liknande. Du arbetar med registreringar, dokumentering och andra vanligt förekommande administrativa uppgifter.

Vem är du?

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av administration och ekonomi. Du har en gymnasie- eller universitetsutbildning som är passande för tjänsten. Som person är du nyfiken, problemlösande och noggrann samt har en vana av att arbeta i något vanligt förekommande ekonomisystem. Vidare är du driven och flexibel och är inte rädd för att ta egna initiativ. Vi söker dig som har goda kunskaper i Officepaketet samt har mycket god IT-vana i allmänhet.

Viktig information

Ovanstående tjänst är en heltidsanställning med start omgående och uppdraget sträcker sig under 6 månader med möjlighet till förlängning där Helsingborg stad har valt att samarbeta med SW. Du kommer att vara anställd inom ramen för SW's konsultverksamhet och arbeta som konsult hos vår kund. Urval och intervjuer kommer att ske löpande vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan redan idag! Har du några frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Johanna Hedqvist på 040-665 51 51.

Konsult hos SW

Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med våra HR konsulter samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär. Känner vi våra kunders behov och våra kandidaters kompetens kommer vi att lyckas. Vi frågar därför vet vi.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SW är specialiserade på rekrytering och konsultverksamhet för tjänstemän. Våra tjänster och våra kunder finns inom ekonomi, försäkring, bank & finans, administration, försäljning, kundservice och IT, med placering i Stockholm, Göteborg och Malmö. Vår affärsidé är att tillgodose företagens behov av flexibel arbetskraft och samtidigt vara en naturlig partner vid rekryteringar.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
13 okt
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Rekryteringen hanteras av
SW

Inga fler liknande jobb tillgängliga