Linde Material Handling · Publicerad 12 feb

Linde Material Handling söker en servicetekniker till Helsingborg med omnejd. Vi erbjuder dig ett självständigt, fritt och omväxlande arbete med täta kundkontakter och goda utvecklingsmöjligheter inom företaget.

Dina arbetsuppgifter

Som servicetekniker hos oss kommer du att arbeta med allt från förebyggande underhåll och felsökningar till installationer och säkerhetskontroller. Dina huvudsakliga ansvarsområden är:
  • Service- och reparationsarbeten på truckar
  • Skapa bra kontakt med kunden
  • Säkerställa att den utrustning vi levererar fungerar så bra att den överträffar kundens förväntningar
  • Hitta lösningar och arbeta mot uppsatta mål

Vem är du?

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet från service och reparation av fordon och/eller någon teknisk gymnasial utbildning. Du är en flexibel, ansvarstagande och serviceinriktad person som tycker om att träffa kunder, har lätt för att samarbeta och har en hög social kompetens. B-körkort och PC-vana är ett krav.

Övrig information
Som servicetekniker hos oss på Linde får du regelbunden utbildning i den senaste tekniken. Vill du vara med på vår framgångsresa och jobba med truckar i världsklass? Varmt välkommen med din ansökan senast 17 februari 2019.
Frågor om tjänsten besvaras av serviceledare Claes Almroth på 070-2078149 eller servicechef Peter Dittlau på 070-3312812.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
18 feb
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Underkategori
Mekanik
Visa var