OTV Plast A/S · Publicerad 17 sept 2020

Vår Account Manager för Sverige sedan många år har valt att gå vidare i sin karriär och därför söker vi hans ersättare. Vi är ett litet framåt företag som arbetar med plastdetaljer till industrin.

Arbetsuppgifter:
I denna roll ansvarar du för att utveckla ditt distrikt och skapa optimala samarbeten med våra kunder. Du kommer främst att bearbeta våra befintliga industrikunder men även nykundsbearbetning kommer ingå i tjänsten. Du blir vår kollega ute på fältet i området från Malmö upp till Norrköping. Du är på intet sätt ensam då du dagligen har kontakt med kollegor och försäljningschefen (mycket trevlig för övrigt) i Danmark. Du kommer också ha uppbackning av en svensktalande kollega i vår säljsupport. Tjänsten kommer utgå från hemmet och innebära 60-70 resdagar per år. I dessa ingår även eventuella mässor.

Vem är du?
Vi tror du har någon form av teknisk utbildning i grunden och flera års försäljningserfarenhet av tekniska komponenter mot industrin. Det är av yttersta vikt att du trivs som resande säljare och att du med är tillräckligt disciplinerad att planera ditt arbete själv då du utgår hemifrån. Vi tror att du bor i Skåne eller max Småland eftersom du med lätthet måste kunna ta dig till Danmark minst en gång varje månad. Har du bra kontakter i branschen är det ett stort plus. Svenska och engelska språket är ett krav liksom B-körkort. Som person är du strukturerad, kreativ och förtroendeingivande.

Du erbjuds:
OTV Plast A/S är ett litet företag med nära till ledningen. Vi gör vårt bästa för att alltid värna om vår miljö. Hos oss kommer du att få stor frihet under eget ansvar men ändå ha nära kontakt med kollegorna. Vi är inte störst på marknaden men vi kan konkurrera med att vi är flexibla och har korta leveranstider.

Kontaktperson:
I denna rekryteringsprocess samarbetar vi med rekryteringskonsult Jenny Kullberg. Har du frågor om tjänsten ringer du 0734-15 98 60. Är du intresserad av tjänsten skickar du din ansökan till jenny@kullbergheadhunting.se senast den 30/10 2020 - vi arbetar dock alltid med löpande urval. Är det inte dig vi söker men du vet vem vi söker? Tipsa då gärna om din kandidat!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
OTV Plast A/S har funnits sedan 1969 och förser den nordiska industrin med specialframställda plastämnen i mindre och större serier samt med plaststandardvaror vi har på vårt stora lager i Danmark. Vårt mål är att vara kundernas stabila partner, något vi är genom att förstå deras behov. Vi mäter bland annat vår framgång på parametrarna snabb svarstid på förfrågningar, hög kvalitet samt korta pålitliga leveranstider på våra produkter. OTV Plast A/S har sitt HK i Vejen på Jylland, de har 47 anställda och omsatte 2019 70 miljoner SEK. www.otvplast.se
+ Läs mer om företaget

Inga fler jobb från OTV Plast A/S tillgängliga

Inga fler liknande jobb tillgängliga