PeopleProvide · Publicerad 26 aug 2019

Vill du verka och utmanas inom HR i ett affärs- och kvalitetsfokuserat Management- och IT-konsultbolag? Är du dessutom en relationsbyggare som har förmågan att lyfta blicken och självständigt driva HR-agendan? Hos Capgemini finns nu en möjlighet för dig som motiveras av att arbeta konsultativt med affärsinriktad HR och är en specialist på att vara generalist!

Du erbjuds

En chans att arbeta i en entreprenöriell och dynamisk miljö där du får stora möjligheter att utvecklas professionellt. Samarbete är kärnan i Capgeminis arbetssätt samtidigt som din individuella karriärsutveckling är i fokus. Du kommer vara en viktig del av ett HR-team som har en central och inflytelserik roll i att attrahera nya och utveckla befintliga talanger, vilket ses som en förutsättning för bolagets fortsatta tillväxt.

Rollen

Som HR Business Partner hos Capgemini arbetar du med HR i Region Syd (Helsingborg och Malmö) där du kommer att ingå i ledningsgruppen. Tjänsten innefattar både operativt och strategiskt arbete där du förväntas driva HR-agendan i din region utifrån verksamhetens affärsbehov. I samarbete med det Skandinaviska HR-teamet bidrar du till strategisk utveckling av processer som du sedan implementerar i din region. Rollen kommer att vara bred och innefatta hela HR-området, med extra fokus på Talent Management och Performance Management då bolaget befinner sig i en expansiv fas.

Andra arbetsuppgifter:
  • Ansvara för de fackliga relationerna i regionen
  • Proaktivt guida och stötta cheferna inom HR-relaterade frågor
  • Implementera, förbättra och anpassa företagets HR-processer inom bland annat: rekrytering, onboarding, mobility, omorganisationer och avveckling
  • Bidra till utveckling inom digitalisering och effektivisering av HR-processer
Vem är du?
  • Högskoleutbildning inom HR eller likvärdigt
  • 5 + års erfarenhet av brett HR-arbete inom privata sektorn
  • Dokumenterad erfarenhet av chefsstöd och implementation av HR-processer
  • God kunskap inom arbetsrätt och vana vid fackliga relationer och förhandlingar
  • Erfarenhet av rekrytering och mobility-frågor
Det är meriterande om du har varit med vid implementation av HR-system samt har erfarenhet från en global matrisorganisation.

För att lyckas i rollen tror vi att du är en självgående och lösningsorienterad person med hög integritet. Du trivs med högt tempo, tar egna initiativ och hittar dina vägar fram i en komplex organisation. Som person har du förmågan att skapa struktur i en dynamisk miljö, utan att tappa helhetsperspektivet. Du har ett stort intresse för affären och kan koppla HR-aktiviteter till affärsmål samtidigt som du är bra på att bygga och vårda relationer med chefer, fackliga representanter och medarbetare.

START: Omgående eller enligt överenskommelse

OMFATTNING: Heltid, tillsvidareanställning

PLACERING: Helsingborg

Om Capgemini

Som en global ledare inom konsult- och tekniktjänster samt digital transformation ligger Capgemini i innovationens framkant. Vi möter därmed våra kunders behov inom molntjänster, digitalisering och plattformar. Med 50 års erfarenhet och en gedigen branschspecifik kompetens gör vi det möjligt för organisationer att förverkliga sina affärsmål genom ett brett spann av tjänster, från strategiarbete till drift- och förvaltningsuppdrag. Vi sätter människorna i fokus och drivs framåt av övertygelsen att med teknik realiserad affärsnytta åstadkoms av människor. Capgemini är multikulturellt med 200 000 anställda i över 40 länder. 2017 omsatte Capgemini 12,8 miljarder euro.

Ansökan

Välkommen med din ansökan snarast då vi arbetar med ett löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan utsatt tid.

I denna rekrytering samarbetar Capgemini med PeopleProvide och deras önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till oss. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mejl, men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Elin Eriksson på elin@peopleprovide.se eller Ken Vu på ken@peopleprovide.se
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
PeopleProvide är det lilla företaget med det stora hjärtat. Vi providar företag med flexibla lösningar inom HR.

Som specialister inom området och med affärsdrivna konsulter skapar vi framgång, hållbarhet och lönsamhet för företag, alltid med människan i fokus. Vi grundades 2013 och har sedan starten arbetat efter våra ledord; Enkelt, Effektivt och Engagerat. Vi har vårt kontor i Stockholm men är även verksamma i Göteborg och Malmö.

Utsedda till Gasellföretag 2018 av Dagens Industri.

Följ gärna oss på Linkedin för senaste nytt och nya möjligheter för dig!
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
15 okt 2019
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
HR & Personal
Visa var

Inga fler liknande jobb tillgängliga