Poolia · Publicerad 16 juli

En kategorichef med fokus på strategiskt inköp sökes till bolag i Helsingborg. Tjänsten förväntas starta omgående och är ett konsultuppdrag på 6 månader, med stor möjlighet till förlängning. Du kommer under de första 6 månaderna vara anställd på Poolia. Sök redan idag då vi gör löpande urval för intervjuer!

Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter kommer vara att säkerställa att det finns rätt leverantörsbas som bidrar till hög lojalitet till de centrala leverantörsavtalen, driva kommersiella leverantörsförhandlingar, upprätta leverantörsavtal och löpande genomföra uppföljning med leverantörer inom ditt produktområde. Du kommer arbeta med kategoriutveckling och kontinuerligt samarbeta med leverantörer och delägare för att utveckla dina kategorier. Du kommer även hålla presentationer för delägare och leverantörer.

Arbetsuppgifterna kommer innebära att genomföra konkurrensanalyser och analysera nya produktområden. Du kommer säkerställa att valt sortiment presenteras på rätt sätt i media och andra kanaler. Du kommer ansvara för dokumentation av leverantörskontakter och andra kontakter. Tjänsten är placerad på inköpsavdelningen som består av 5 stycken kategorichefer och en inköpschef. Det kommer vara resor ca 1-2 dagar veckan då det är möte med leverantörer och delägare. Produktområdena kommer vara inom bland annat: verktyg, färg, förvaring, kök och badrum.

Utbildning/Erfarenhet

Du har en eftergymnasial utbildning inom relevant område. Vi ser att du har minst 3 års erfarenhet av inköp, logistik eller supply chain.

Du är lyhörd och har en förmåga att lyssna och förstå behov hos leverantörer och delägare. Du är bra på att kunna se helheten och kunna hitta lösningar som anpassas efter behovet. Du känner dig bekväm att prata inför en grupp, då det kommer ingå i dina arbetsuppgifter att hålla presentationer. Självklart har du inställningen att du alltid ska leverera det bästa för alla våra kunder!

Du kommer arbeta i många olika system, därför är det viktigt att du har systemvana, och har lätt för att lära dig nya system. Du har erfarenhet av att arbeta i Excel. Du är flytande i svenska och engelska, både i tal och skrift. Det är ett krav att du har körkort, då det ingår en del resor i tjänsten.

Poolias målsättning

Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande - Rätt individ. På rätt plats. Alltid.
+ Läs mer om jobbet