Primrock · Publicerad 27 okt 2021

Primrock AB är Sveriges ledande oberoende leverantör av balanstjänster till elsystemet. Vi är marknadsorienterade, innovativa och snabbväxande. Vår ambition är att bidra med distribuerad kapacitet som underlättar övergången till ett 100% förnyelsebart energisystem. Våra unika, multifunktionella batterienergilager kompletterar intermittent produktion (i form av vindkraft och solceller) och bidrar med effekt för ultrasnabb laddning av elfordon. Den senaste tolvmånadersperioden har vi tiodubblat vår omsättning och vår ambition är att växa minst lika mycket 2022. Innan årsskiftet kommer vi komplettera vårt team med kvalificerade medarbetare som vill vara med när vi förbättrar och reformerar elsystemet med helt nya lösningar.

Tjänsten
Primrock söker strukturerade biträdande projektledare till våra kommande batterienergilager. Som biträdande projektledare assisterar du projektledningen med förberedelse och genomförande av våra nyanläggningsprojekt. Du biträder projektledningen såväl administrativt som praktiskt. Du arbetar bland annat med att upprätta, komplettera, kommunicera och följa upp projektdokumentation och projektplaner. Du medverkar i samordning och dialog med intressenter, myndigheter och leverantörer. Du biträder vid upphandling och beställning. Du upprättar och följer upp kontrollprogram. Du ställer samman och rapporterar löpande projektkostnader i relation till budget. Du förbereder, dokumenterar och följer upp projektmöten mm.

Profil
Du är nyutexaminerad med magisterexamen eller motsvarande, gärna ekonomexamen eller examen i industriell ekonomi, med goda studieresultat. Du är strukturerad och ansvarstagande. Dina språkkunskaper omfattar förmåga att uttrycka dig professionellt i tal och skrift på både svenska och engelska. Vi arbetar med avancerade skriftliga källor så din förmåga att tillgodogöra dig fakta och kunskaper av teknisk, ekonomisk och regulatorisk art på såväl svenska som engelska är en nödvändighet.

Primrock välkomnar ansökningar från såväl kvinnliga som manliga kandidater. Sökanden måste ha tillstånd att arbeta i den Europeiska Unionen.

Vi erbjuder
  • En modern, innovativ arbetsplats med stor möjlighet att utvecklas i rollen och företaget.
  • En möjlighet att vara med på en fantastisk resa med branschomvälvande innovativa lösningar.
  • Resultatfokuserad företagskultur med startup- och scaleup-karaktär.
  • En ambitiös arbetsmiljö med högt i tak och branschens kunnigaste medarbetare.
  • En unik möjlighet att aktivt driva utvecklingen mot ett helt förnyelsebart elsystem utan kapacitetsbegränsningar.
Placering och villkor
Arbetets placering är vid vårt kommande kontor i Helsingborg eller i Stockholm (i närheten av Stockholms Universitet). Efter överenskommelse kan en del av arbetet varje vecka utföras från den anställdes hemmakontor. Viss del av arbetet kommer att utföras på resande fot eller vid någon av våra anläggningar i södra Sverige. Vi erbjuder fast anställning och marknadsmässiga villkor.

Frågor?
Om du har frågor gällande rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Kajsa Andersson via epost kajsa.andersson@roirekrytering.se. Mer information om Primrock hittar du på vår hemsida www.primrock.eu.

Välkommen med din ansökan
Du söker tjänsten genom att fylla i formuläret till höger och klicka på Skicka ansökan.

Vi utvärderar kandidater löpande från och med 31 oktober 2021 så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt (inklusive bilagor). Sista ansökningsdag är söndag 14 november 2021.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
Löpande
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör

Inga fler liknande jobb tillgängliga