Rubino Rekrytering Aktiebolag · Publicerad 27 sept

Innesäljare / VA / Excel / SAP / Sales / Orderhantering / Offerter / Helsingborg / Försäljning /

Onninen söker en resultatinriktad och ambitiös innesäljare VA.

I din roll som innesäljare har Du via telefon och mail regelbunden kontakt med våra kunder och leverantörer, både befintliga och potentiella,du kommer även att ha ett nära samarbete med våra utesäljare. Du följer ibland med utesäljaren på kundbesök och i vissa fall gör du egna kundbesök. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att etablera och bibehålla goda kundrelationer, administrera de beställningar som kommer in samt informera och ge råd om våra produkter och tjänster. Du kommer även aktivt verka för merförsäljning till våra befintliga kunder och ge rådgivning om vilka av våra produkter som passar kunden. Dessutom kommer tjänsten innebära kontakt med leverantörer, hantering av leveranser, förberedelse av offerter, m.m.

För att trivas som innesäljare hos oss är det viktigt att du är ambitiös och engagerad samt mål och resultatinriktad i ditt arbetssätt. Du ska vara social och ha lätt för att etablera kundrelationer. Vidare ska du vara strukturerad och ha förmågan att påverka och förstå kundens behov.

Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta som innesäljare och har god kunskap och erfarenhet inom VA-branschen (observera att detta är ett krav för att kunna vara aktuell för tjänsten). Du har god datorvana samt förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift. Du ska vara noggrann, har utpräglade serviceegenskaper, ett målinriktat arbetssätt samt förmåga att arbeta såväl självständigt som i team. Stor del av arbetet kommer att ske i Excel och det är därför viktigt att du har god vana av programmet, meriterande är kunskaper i SAP. Onninen är ett internationellt bolag där koncernspråket är engelska så goda kunskaper i engelska är en förutsättning.

För oss på Onninen är det viktigast att hitta personer med rätt kompetens och personliga egenskaper för varje tjänst. Därför välkomnar vi alla sökande som uppfyller våra krav oavsett kön, ålder eller etnisk bakgrund.

Placering blir på vårt kontor i Helsingborg.

Denna rekrytering genomförs av Rubino Rekrytering. Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringsassistent Sara Jarju på 0703-54 80 80 alternativt rekryteringskonsult Harry Rubino på 0733-763930. Intervjuer kommer att ske löpande.

Ansöker gör du via http://www.rubino.se/lediga-jobb/ , vänligen observera att vi inte tar emot ansökningar via mail.

Välkommen med din ansökan!
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
25 okt
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Rekryteringen hanteras av
Rubino Rekrytering AB